Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 19_02_2019
Feb
19
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 19_02_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
Feb
19
7:30 PM19:30

Novonov: Volle Maan mantra 's zingen 19_02_2019

Het is volle maan, kom je mee mantra's zingen?!

Inschrijven via info@stemkracht.com


Chanting a mantra either silently or out loud is a method of directing the mind. All of our emotions (sorrow, joy, bitterness, elation) are vibratory frequencies. You can call them beliefs, attitudes, whatever you want, but fundamentally they are vibratory patterns and the determine the program played by our mind. So much of what we interact with as “reality” is the program our mind is playing. Our vibratory pattern determines how we feel about everything that we are experiencing. We can choose of course, how we feel in any moment by choosing our thoughts and helping that thought to be dominant.

View Event →
Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic 21_02_2019
Feb
21
7:30 PM19:30

Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic 21_02_2019

Slam Aleikum is een platform voor slam poetry, storytelling, comedy en een open podium voor nieuw talent. Woordkunstenaars snijden thema's aan rond superdiversiteit, identiteit en de kunst van het samenleven.

Line-up:
Arbi El Ayachi
Seckou
Giovanni Baudonck

Hind Eljadid is de MC van de avond met DJ Rosy achter de turntables

Na de show is er een open stage waar jong (of oud) talent nieuw materiaal kan testen. Inschrijven via info@voem.be.

ARBI EL AYACHI
Sinds Arbi kon lopen, loopt hij nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien ben is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Hij is kwetsbaarheid zoals Richard Pryor en droomt om een ruimte te domineren zoals Chris Rock, zijn scherpe zelfreflectie is een wijze les voor een onnozele mensheid. Van Dave Chappelle leerde hij dat de mensheid niet serieus te nemen is, we zijn tijdelijk en onderweg naar iets serieus, dus laten we met ons lachen.

GIOVANNI BAUDONCK is een slam poëet met deels Mauritiaanse roots. Sinds 2012 brengt hij diversiteit op en naast het podium door zowel in het Nederlands als in het Frans te dichten.

SECKOU OUOLOGUEM is een pionier van de Vlaamse slam poetry scene. Hij stond al op verschillende poëzie/toneel/muziekpodia in Azië, Afrika, Noord- en Latijns Amerika. Hij won de "Diesel"award, de Vlaamse "Kif Kif" en de Nederlandse "Spoken" (Van Dale) award. Seckou draagt altijd het hart op de tong en weet door complexe rijmtechnieken en muzikaliteit hiermee zijn publiek te bekoren. Verder verzorgt hij ook lessen slam/rap/expressie/storytelling in (muziek)scholen, universiteiten en gevangenissen.

HIND ELJADID is in het dagelijkse leven vooral bezeten met woordkunst. Ze geeft workshops, treedt op met haar spoken word - waarmee ze als enige Belg én vrouw de Van Dale SPOKEN Award in de wacht sleepte. Hind is één van de founding mothers achter het spoken word platform ZonderWolk.

DJ ROSY is een gepassioneerde female Urban DJ uit Antwerpen. Ze mixt krachtige tunes van Afrotrap tot R&B en Hip Hop met Marokkaanse invloeden.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

GRATIS

View Event →
Feb
22
8:30 PM20:30

Novonov: Comedy - Ariane Van Hasselt en Johnny Trash ( gratis try-out) 22_02_2019

Ariane Van Hasselt studeerde in 2010 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten te Tilburg in de richting Musicaltheater.
Ondertussen heeft ze een heel brede ervaring opgebouwd in oa. musical, theater, muziek en comedy.
In 2016 zette ze haar eerste stappen in de stand-up comedy. Sindsdien kan je haar gaan bewonderen op menig comedy-podium in Vlaanderen.
Op televisie was ze reeds te zien in Tegen de Sterren Op als 10e ster (VTM).
In 2017 nam ze deel aan het Eén-programma Voor De Leeuwen, een zoektocht naar nieuwe comedytalent. Ze won de Zilveren Leeuw van Urbanus.
In 2018 kreeg ze de Cultuurprijs voor Beloftevol Talent in Deurne.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is hebben we ook Johnny Trash...
Hij toert het hele land door met een comedy show die draait rond zijn liedjes, KleinKunstComedy aldus hemzelve. Origineel is hij al zeker, met zijn bizarre kijk op o.a. het leven, op vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z’n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af. Met het grootste gemak schiet hij met humoristische anekdotes afgewisseld met nummers zoals “Bicky Cheese” en “Vlaand'renland”. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Of omgekeerd. Want ook dat is mogelijk in de wereld van Johnny Trash!

Check
www.arianevanhasselt.be
www.johnnytrash.be

View Event →
 Bert Gabriëls Gelukzoeker 23_02_2019
Feb
23
8:00 PM20:00

Bert Gabriëls Gelukzoeker 23_02_2019

Bert Gabriëls maakte naam met programma's als Zonde van de Zendtijd, Absurdistan en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

"Hij vertelt de slimste grappen in het circuit en verpakt ze in een heerlijke themavoorstelling over geluk." – De Standaard (****)

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” - De Morgen

Tekst & Spel: Bert Gabriëls
Productie: Gaya Scienza

Genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 12 euro

 • Voorverkoop: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Louisaland CIE kRaK - 'Kontrol' (4+) 24_02_2019
Feb
24
2:00 PM14:00

Louisaland CIE kRaK - 'Kontrol' (4+) 24_02_2019

Een fantastisch kinderfestival met muziek, film, knutselen, spelen, feesten en snoepen in het kasteel van prinses Louisa.

In de theaterzaal: CIE kRaK met 'Kontrol'
Raphaël reist al jaren rond met zijn act "Teatro Pantalones".
Hij wil vooral dat de dingen precies lopen zoals hij het graag heeft.
Als dat niet het geval is, zijn er fijnzinnige oplossingen en een ontwapenende glimlach.
Een poëtische clownerievoorstelling, groots in zijn kleinheid.

Workshops:
- Crazy Clownkroontjes uit papier: Een super-mega-formitastisch gek hoofddeksel met kleuren en bochten en draaiingen uit papier!
- Anti-vuilbak-mannetjes: Dolkomische figuren uit gerecycleerd materiaal.

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 6 euro

 • Kassa: 8 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Workshops van 14 tot 14.45 uur en van 16 tot 17 uur in heel het kasteel.
Voorstelling om 15 uur in de theaterzaal.

www.gravenhof.org/programma

View Event →
 De platenkast van Hakim Chatar 28_02_2019
Feb
28
8:30 PM20:30

De platenkast van Hakim Chatar 28_02_2019

Aan de start van een nieuw jaar is er doorgaans een verhoogde nieuwsgierigheid naar wat de toekomst brengen zal. Van meer ‘Platenkasten van ...’ mag u alvast zeker zijn, met genodigden die zwelgen in ervaring, zoals tv- en radio-icoon en getogen Hobokenaar Kurt Van Eeghem (maart), maar evengoed jonge toppers zoals de goedlachse Beau Séjour-actrice Joke Emmers (januari) en SLM-deejay en Slimste Mens-deelnemer Hakim Chatar.
Meer maandelijkse donderdagavondpret verzekerd dus!


Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

 

Voor meer info: www.facebook.com/barlouisa2660

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

View Event →
Naturpunt: Opruiming restanten kampement Tarzanboskes 02_03_2019
Mar
2
10:00 AM10:00

Naturpunt: Opruiming restanten kampement Tarzanboskes 02_03_2019

Tijdens de schoonmaak in de lente van 2017 werd midden in het domein Tarzanboskes een kampement ontdekt. Dit werd in 2018 afgebroken en de draagbare delen werden reeds verwijderd.
De restanten zijn een sofa, grote delen hout en stenen voorwerpen. We gaan met liefst veel vrijwilligers dit stort naar de straat brengen.

Praktisch:
Samenkomst om 10 u via de dienstpoort op de Broydenborglaan, grens hovingen Verenigde Natieslaan. (auto’s kunnen op parking zwembad). Einde omstreeks 14 u
Er wordt gezorgd voor drank en broodjes. Meld even je aanwezigheid aan Swa.
Toegang tot de locatie kan enkel via een smal dienstpad, er is dus geen groot vervoer mogelijk.

View Event →
 Pascale Platel 'TGaT en de Markt 02_03_2019
Mar
2
8:00 PM20:00

Pascale Platel 'TGaT en de Markt 02_03_2019

In 'TGaT en de Markt' onderzoekt Pascale haar liefdesleven als volwassen vrouw.

Hoe komt het dat de relaties waarvan ze dacht dat ze voor altijd gingen duren, toch gedoemd waren te mislukken. Hoe kijkt ze erop terug?
Kan je je onschuld meer dan ene keer verliezen?

Platel heeft al vele podia beklommen. Jaar in jaar uit optreden, alleen of met anderen, op een leeg podium, voor een volle zaal tot telkens weer het slotwoord viel.

Vulde de liefde ook keer op keer die leegte in de vorm van een mens, en nog een mens, en nog één? De leegte ten opzichte van ‘de markt’ of het aanbod aan potentiële partners. En wat wil ze nu, nu ze opnieuw verliefd is op de man die muziek brengt in haar leven. En ook op scène, want hij zit naast haar en durft af en toe een plaatje opleggen.

'Ik heb met jou de beste relatie ooit, maar daarom ga ik je niet minder graag zien'
Pascale Platel blijft u verrassen en charmeren.
________________________________________
Tekst en spel: Pascale Platel

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 12 euro

 • Voorverkoop: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 A- kaartactiviteiten in de krokusvakantie   04_03 tot 08_2019
Mar
4
to Mar 8

A- kaartactiviteiten in de krokusvakantie 04_03 tot 08_2019

In maart is het jeugdboekenmaand. De bibliotheek en de jeugddienst werken samen rond het thema ‘vriendschap’. Vriendschap is voor iedereen erg belangrijk, daarom zetten we het deze maand graag in de bloemetjes. We doen allerlei opdrachten en knutselen leuke dingen. Misschien maak je wel iets leuk voor je beste vriend of vriendin?

Schrijf je kind in voor één van de vele 100% jong activiteiten vanaf woensdag 6 februari vanaf 9 uur via de website: https://inschrijven.antwerpen.be/cs/jeugd/jeugd/aanbod

genre

prijzen

 • Verschillende prijscategoriën

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Info tel: 03 292 65 43 | jeugddienst.hoboken@stad.antwerpen.be

View Event →
 Feest met The Moonlovers en DJ’s Van 60’s tot the 90's - 08_03_2019
Mar
8
8:00 PM20:00

Feest met The Moonlovers en DJ’s Van 60’s tot the 90's - 08_03_2019

The Moonlovers zijn géén coverband! Ze spelen met covers.
Drie eigenzinnige muzikanten gaan de confrontatie aan met alle mogelijke muziekstijlen.

Met het minste gemak switchen zij van Elvis naar James Brown, The Rolling Stones naar Miles Davis, AC/DC naar Soft Cell en Talking Heads naar Prince!

OPGELET: Dit is een staand optreden

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 7 euro

 • Voorverkoop: 5 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Natuurpunt: Zwerfvuil ruimen in en om de Hobokense Polder 10_03_2019
Mar
10
10:00 AM10:00

Natuurpunt: Zwerfvuil ruimen in en om de Hobokense Polder 10_03_2019

Eénmaal per kwartaal plannen we een opruimactie in en aan de rand van de Hobokense Polder.
Na een hopelijk mooie herfst met allicht veel wandelaars (jammer genoeg daardoor ook meer afval zeker aan de randen van de Polder), is een opruimactie meer dan nodig. Kom ons helpen!

Praktisch:
Afspraak om 10 u achteraan op de parking van United Caps, Schroeilaan 15 Hoboken. Wij zorgen voor vuilzakken en grijpstokken.
Meebrengen: werkhandschoenen, gesloten schoeisel (of laarzen).
Einde voorzien omstreeks 11:30 u

View Event →
Strijkkwartet Arco Brillante - 10_03_2019
Mar
10
11:30 AM11:30

Strijkkwartet Arco Brillante - 10_03_2019

Strijkkwartet Arco Brillante brengt een licht verteerbaar programma met klassiekers als Haydn en Schubert, over een romantische Puccini aangevuld met bekende melodieën uit film of jazz. De muzikanten van Arco Brillante delen al jaren hun passie voor het strijkkwartet. Laat u meevoeren op de betoverende klanken van twee violen, een altviool en een cello.
Edith Haesendonckx en Marleen Valvekens (viool), Veerle Demey (altviool) en Ingrid Switsers (cello).

Strijkkwartet Arco Brillante brengt een licht verteerbaar programma met klassiekers als Haydn en Schubert, over een romantische Puccini aangevuld met bekende melodieën uit film of jazz. De muzikanten van Arco Brillante delen al jaren hun passie voor het strijkkwartet. Laat u meevoeren op de betoverende klanken van twee violen, een altviool en een cello.
Edith Haesendonckx en Marleen Valvekens (viool), Veerle Demey (altviool) en Ingrid Switsers (cello).

View Event →
 BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 14-03-2019
Mar
14
8:00 PM20:00

BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 14-03-2019

Kennen jullie de BIP?
BIP is het Belgisch Improvisatie Platform, een reeks toonmomenten van de Belgische Improvisatie Liga (BIL). Tijdens een BIP krijgen aanstormende talenten, spelers die nog niet in de BIL-ploeg zitten maar daar wel naartoe groeien, de kans om voor een publiek te spelen, te experimenteren, te improviseren, uit te proberen, te scoren en af en toe ook de mist in te gaan. Dat alles in een warm bad van een leuk publiek.

In twee teams van vijf spelers spelen ze met en tegen elkaar. Het publiek beslist welk team het beste improviseert en die avond met de winst naar huis mag. Elke BIP garandeert 100% improvisatie, gespeeld met 1000% enthousiasme.

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 4 euro

 • Kassa: 6 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

View Event →
Naturpunt: Lenttrektellingen op de Scheldedijk, Hoboken 16_03_2019
Mar
16
7:30 AM07:30

Naturpunt: Lenttrektellingen op de Scheldedijk, Hoboken 16_03_2019

ARDEA nodigt je weer uit om mee te komen trektellen in Hoboken...
Iedereen, van leek tot kenner, is er altijd welkom om mee te helpen kijken, tellen en noteren. Het is een zeer leerrijke en plezierige activiteit die niet enkel regelmatig heel verrassende waarnemingen oplevert, maar ook gegevens voor de wetenschap. Dat kan tellen!

De Scheldedijk biedt na de natuurbeheerwerken tijdens de voorbije herfst meer zicht over de Hobokense Polder om trekvogels in beeld te krijgen.

De voorbije jaren leerden ons dat de voorjaarstrek minder intens verloopt dan de najaarstrek. ARDEA besloot daarom om vanaf 2017 de trektelpost tijdens het voorjaar enkel te bemannen tijdens de weekends bij aangekondigd goed trek-weer. Dat wil zeggen: droog, matige wind uit noordelijke richting. Als het weer toch gunstig zou zijn voor trek gedurende de weekdagen, kunnen bijkomende teldagen worden ingericht.
Wie interesse heeft om hierbij aanwezig te zijn, volgt dus best ook het weerbericht en de ARDEA blog.
Onze doorwinterde trektellers Luc, Maarten en Walter houden de weerberichten in die periode dagelijks in de gaten, en via Luc of Maarten wordt het tellen dan daags voordien aangekondigd op de blog.

Via de website www.hobokensepolder.be/trektellen kan iedereen ‘s avonds al de telresultaten volgen.

Praktisch:
Afspraak op de Trektelpost Hobokense Polder, Scheldedijk. Vijf minuten wandelen vanaf Petroleumkaai (parking), maar ook bereikbaar met de fiets of te voet via Polderstad en de Scheldedijk. Tijdstip: van 7.30 u tot ca 12 u. Meebrengen: verrekijker, telescoop, vogelgids, fototoestel, (warme) drank.De trektellingen lopen tot zaterdag 4 mei.

Hobokense Polder
Scheldedijk bij de twee nieuwe banken
2660 Hoboken
Hoe geraak ik hier?

zaterdag 16 maart 2019 van 07:30 tot en met 12:00

Vogelwerkgroep Ardea

luc.vanschoor@scarlet.be
0494 33 63 09

https://www.natuurpunt.be/agenda/lentet

Info

View Event →
Natuurpunt: Natuurbeheer in de Hobokense polder 16_03_2019
Mar
16
9:00 AM09:00

Natuurpunt: Natuurbeheer in de Hobokense polder 16_03_2019

Wil je in de natuur samen met anderen de handen uit de mouwen steken en daarmee zorgen voor een gezonde leefomgeving? Kom dan bij de weekend-vrijwilligersploeg van de Hobokense Polder.
Maaien, rakelen, wandelpaden fatsoeneren, … er is voor iedereen wel een taakje. Kom jij ook eens een keer mee helpen?

Afspraak: om 9 u aan de containers achter United Caps. Geef een seintje aan Wim of Danny dat je komt. Voor ieder voorzien we een lekkere koffiekoek en een bakje koffie. Einde omstreeks 13 u.

United Caps
Schroeilaan 15
2660 Hoboken
Hoe geraak ik hier?

zaterdag 16 maart 2019 van 09:00 tot en met 13:00

Natuurpunt Hobokense Polder

jonckheere.desmedt@gmail.com
0478 33 24 27

https://www.natuurpunt.be/agenda/natuu

View Event →
 Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 19_03_2019
Mar
19
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 19_03_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Louisaland Prins Tom en de klachtenwijven (5+) 24_03_2019
Mar
24
to Apr 21

Louisaland Prins Tom en de klachtenwijven (5+) 24_03_2019

Een fantastisch kinderfestival met muziek, film, knutselen, spelen, feesten en snoepen in het kasteel van prinses Louisa.

In de theaterzaal: Prins Tom en de klachtenwijven
De geest van prinses Séraphé is gestolen door de klachtenwijven. Prins Tom trekt er op uit om haar te redden. Onderweg beleeft hij veel avonturen en komt hij verschillende figuren tegen zoals de bos toverheks, de bos klopgeest, de wolf en vele anderen

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 6 euro

 • Kassa: 8 euro

 • Kansentarief : 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Workshops van 14 tot 14.45 uur en van 16 tot 17 uur in heel het kasteel.
Voorstelling om 15 uur in de theaterzaal.

View Event →
Mar
24
2:00 PM14:00

Novonov: optreden Housecath 24_03_2019

Intiem en cosy huiskameroptreden van Housecath bij Koffie & Korneel.

Als je vraagt aan Housecath om te komen spelen, maakt ze het graag persoonlijk. Ze verrast ons met liedjes binnen de thema's die wij kozen... French, Soul & Koffie natuurlijk.

Start optreden: 14u - 15u
Inkom: Gratis
Locatie: Koffie & Korneel, Antwerpsesteenweg 61, Hoboken

View Event →
SILKE intiem en akoestisch 26_03_2019
Mar
26
8:30 PM20:30

SILKE intiem en akoestisch 26_03_2019

Al van kleins af aan is Silke veel bezig met muziek. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden.

In 2011 schrijft Silke zich in voor The Voice van Vlaanderen. Tegen al haar verwachtingen in haalt ze de finale, waarin ze tweede wordt. Na deze ervaring volgt haar eerste single, 'Awake'. Ze staat hiermee 9 weken op nummer 2 in de hitlijsten en laat enkel 'I Follow Rivers' van Triggerfinger vòòr zich.
Op korte tijd leert ze enorm veel bij en begint ze samen met gitarist Tom Lodewyckx eigen songs te schrijven. Hun eerste song, 'The Spark' scoort opnieuw verbazend goed op de radio. Er volgen nog twee singles, 'Smile' en 'Get Back'. In september 2014 stelt ze haar eerste album, 'Rooted But Free' voor. Hieruit volgen nog 2 singles. 'Little Happy Song' en 'Seize The Day'.

Silke speelt intussen met haar liveband én in kleine bezetting, akoestisch. Tussen de optredens door zit ze niet stil. Ze duikt opnieuw de studio in, opzoek naar een nieuwe sound en nieuwe songs. En die heeft Silke gevonden!
Samen met Tom Lodewyckx (gitaar) en Benjamin Jacobs (piano) brengt SILKE in een intieme set eigen werk én covers. Van Rita Ora tot Lianne La Havas.

Link Website: http://www.silkemusic.be/benl/home/
Link Facebook: https://www.facebook.com/SilkeOfficialFanpage/
Link Instagram: https://www.instagram.com/silkemusic_official/

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 8 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 De platenkast van Kurt Van Eeghem 28_03_2019
Mar
28
8:00 PM20:00

De platenkast van Kurt Van Eeghem 28_03_2019

Aan de start van een nieuw jaar is er doorgaans een verhoogde nieuwsgierigheid naar wat de toekomst brengen zal. Van meer ‘Platenkasten van ...’ mag u alvast zeker zijn, met genodigden die zwelgen in ervaring, zoals tv- en radio-icoon en getogen Hobokenaar Kurt Van Eeghem (maart), maar evengoed jonge toppers zoals de goedlachse Beau Séjour-actrice Joke Emmers (januari) en SLM-deejay en Slimste Mens-deelnemer Hakim Chatar.
Meer maandelijkse donderdagavondpret verzekerd dus!

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken


Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

 

Voor meer info: www.facebook.com/barlouisa2660

www.gravenhof.org/bar

View Event →
 Slotfeest Jeugdboekenmaand Verwennerij 30_03_2019
Mar
30
2:00 PM14:00

Slotfeest Jeugdboekenmaand Verwennerij 30_03_2019

.Oooh, de Jeugdboekenmaand is al weer gedaan. Maar tijdens het slotfeest kan je zeker nog wat beleven. Kom zeker langs en laat je verrassen. Laat je opmaken, geniet van de muziek van Eric Baranyanka, onze plaatstelijke held laat z’n mooiste deuntjes horen en van onze special guests niemand minder dan Emmy aka Miley (Emily and Miley) van Youtub. Misschien kom jij wel in hun vlog terecht!

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Bibliotheek Hoboken

Extra

Gratis | Info: tel. 03 221 13 33 | bib.hoboken@stad.antwerpen.be

 

 

View Event →
 Freddy Maertens Onze bekendste Belgische sprintkampioen  30_03_2019
Mar
30
8:30 PM20:30

Freddy Maertens Onze bekendste Belgische sprintkampioen 30_03_2019

Het gaat goed met Freddy Maertens. Rijk zal hij wel nooit meer worden maar rijk aan verhalen is hij wel. Vorig jaar verscheen het boek FREDDY, geschreven door Filip Osselaer, tevens auteur van de bestseller over Lucien Van Impe. Freddy wou ook wel eens zijn verhaal vertellen. Filip maakte er een sappig boek van over onze bekendste Belgische sprintkampioen uit de jaren zeventig en tachtig.

Freddy won op kracht een recordaantal overwinningen in De Ronde van Frankrijk en de Ronde van Spanje. Samen met Demeyer en Pollentier vormde hij jarenlang de drie musketiers van Flandria, een ijzersterke ploeg uit de jaren zeventig. Na een polsbreuk en een inzinking kon hij terug aan de slag bij Boule d’Or en behaalde hij alsnog een tweede wereldtitel. Freddy is niet bang voor enige controverse, zijn carrière is doorspekt met smeuïge verhalen. Zo zal Roger De Vlaeminck Freddy liever niet tegen komen, maar met Eddy Merckx is hij terug beste maten.

Freddy was ongetwijfeld onze meest kleurrijke groene trui-drager. Een lezing met Freddy en Filip als aangever kan niet anders dan snel demarreren en beslecht worden in een sprint.

genre

prijzen

 • Kassa: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
Lezing Ann Ceurvels: Etiketjes (18+) 02_04_2019
Apr
2
8:00 PM20:00

Lezing Ann Ceurvels: Etiketjes (18+) 02_04_2019

Heel veel kinderen hebben tegenwoordig een ‘etiketje’. Een label dat vertelt wat ze kunnen of net niet kunnen. In haar lezing ‘Etiketjes’ legt Ann Ceurvels uit wat dat nu juist is en waarom zoveel kinderen er nu eentje dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die elke dag met zo’n ‘etiketje’ leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiket-echtgenote. Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open.
Ann Ceurvels was actrice in tv-series als Windkracht 10, Flikken, Aspe en Diamant. Nu werkt zij onder andere als kindercoach. Als moeder van een puberzoon met autisme schreef ze in 2017 een open brief aan minister Maggie De Block, die niet onopgemerkt bleef.

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 4 euro

 • Kassa: 6 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

 • Bibliotheek Hoboken

View Event →
 BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 04_04_2019
Apr
4
8:30 PM20:30

BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 04_04_2019

Kennen jullie de BIP?
BIP is het Belgisch Improvisatie Platform, een reeks toonmomenten van de Belgische Improvisatie Liga (BIL). Tijdens een BIP krijgen aanstormende talenten, spelers die nog niet in de BIL-ploeg zitten maar daar wel naartoe groeien, de kans om voor een publiek te spelen, te experimenteren, te improviseren, uit te proberen, te scoren en af en toe ook de mist in te gaan. Dat alles in een warm bad van een leuk publiek.

In twee teams van vijf spelers spelen ze met en tegen elkaar. Het publiek beslist welk team het beste improviseert en die avond met de winst naar huis mag. Elke BIP garandeert 100% improvisatie, gespeeld met 1000% enthousiasme.

Info: tel. 03 221 13 33 | bib.hoboken@antwerpen.be

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 4 euro

 • Kassa: 6 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

 • Bibliotheek Hoboken

View Event →
Beezy Comedy 06_04_2019
Apr
6
8:00 PM20:00

Beezy Comedy 06_04_2019

Beezy Comedy, de kleurrijkste comedy show van Vlaanderen keert terug naar Hoboken en hoe : Kamal Kharmach, Edson Da Graca en Fuad Hassen o.a. zorgen voor 90 minuten vlijmscherpe grappen, (no) nonsense stand-up en een hoop verrassingen.

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 14 euro

 • Voorverkoop: 12 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

www.gravenhof.org/humor

View Event →
 Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 09_04_2019
Apr
9
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 09_04_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 09_04_2019
Apr
9
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 09_04_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Picknick in den hof Kom mee picknicken in onze Grave hof 15_04_2019
Apr
15
1:00 PM13:00

Picknick in den hof Kom mee picknicken in onze Grave hof 15_04_2019

n april kunnen jullie weer genieten van onze picknick in den hof. Er zullen theatervoorstellingen zijn voor de allerkleinsten. Kom je eigen sap maken door te fietsen op de sappentrapper en tover een appel uit de schil! De peutertjes kunnen zich volop uitleven in het ballenbad. Ook zal er een origami-workshop zijn. Je kan gezellig komen picknicken in den hof, dus neem je eigen picknickdeken en picknick zeker mee.
Voor een drankje kan je terecht aan de bar.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Picknick vanaf 12.30 uur in park Sorghvliedt.

View Event →
 Dimitri Leue Wat valt er 20_04_2019
Apr
20
8:30 PM20:30

Dimitri Leue Wat valt er 20_04_2019

Dimtri Leue leest een brief voor van zijn grootvader, een havenloods, die op een schone dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt.

Een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde.
Scheepjes verwelken, bloemen vergaan,
maar spreekwoorden blijven altijd bestaan.
Ieder cliché heeft zijn waarheid, iedere waarheid is als een pannenkoek. Hoe dun ook, hij heeft altijd twee kanten.
En je kan er veel suiker opdoen, maar als de pannenkoek zout is, is hij zout.
Een bitterzoet komisch verhaal met erotische elementen. (Zoals daar zijn: een tepelhof (eigenlijk 2), een snor (wel degelijk 1) en olijfolie (ongeveer 250dl), ...).

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 12 euro

 • Voorverkoop: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken
  Komt dat luisteren!

www.gravenhof.org/humor

View Event →
 Buitenspeeldag Kom ravotten, spelen en pret beleven 24_04_2019
Apr
24
1:00 PM13:00

Buitenspeeldag Kom ravotten, spelen en pret beleven 24_04_2019

Buitenspeeldag, dat is ravotten, spelen en pret beleven in het mooiste park van Hoboken. Kom genieten van heel wat attracties voor de allerkleinsten tot de grotere tieners. Samen met Buurtsport en Jespo bezorgen we jullie een onvergetelijke dag in park Sorghvliedt.

wo 24 apr 2019 - 13.00 uur tot wo 24 apr 2019 - 17.00 uur

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Park Sorghvliedt

 • Marneflaan z/n

 • 2660 Hoboken

Info: tel. 03 292 65 43 | | jeugddienst.hoboken@stad.antwerpen.be

View Event →
 Louisaland Eén huis waterval 28_04_2019
Apr
28
2:00 PM14:00

Louisaland Eén huis waterval 28_04_2019

Een fantastisch kinderfestival met muziek, film, knutselen, spelen, feesten en snoepen in het kasteel van prinses Louisa.

In de theaterzaal: Eén huis waterval
Wanneer het Groene Meisje en de Oude Man elkaar in één van deze werelden onder het maanlicht ontmoeten, vertrekken ze samen op speurtocht. Onderweg passeren ze Stonehenge, zien ze dinosaurussen in een prehistorische jungle en reizen ze langs planeten en weer terug: tijd heeft geen vat op de deze beeldende voorstelling. Hun onbeslist avontuur leidt tot grappige en ontroerende taferelen.

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 6 euro

 • Kassa: 8 euro

 • Kansentarief : 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Workshops van 14 tot 14.45 uur en van 16 tot 17 uur in heel het kasteel.
Voorstelling om 15 uur in de theaterzaal.

View Event →
 Bart Cannaerts We moeten nog eens afspreken (try-out) 29_04_209
Apr
29
8:00 PM20:00

Bart Cannaerts We moeten nog eens afspreken (try-out) 29_04_209

Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefst is: op een podium. Tegen september 2019 wil hij zijn vierde avondvullende voorstelling klaar hebben met de toepasselijke titel “We moeten nog eens afspreken.” En daarin gaat hij doen wat hij het best kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

In 2006 won Bart Cannaerts in Nederland de Culture Comedy Award en in 2007 won hij Humo’s Comedy Cup. Sindsdien maakte hij drie volavondshows (“Ik tel tot tien”, “Waar is Barry?” en “Wanneer gaan we nog eens bowlen?”) en was hij een graag geziene gast in onder andere De Slimste Mens, Mag Ik U Kussen en Kalmte Kan U Redden. Tussendoor was hij achter de schermen ook verantwoordelijk voor de bekroonde tv-programma’s Benidorm Bastards, Wat Als? en Taboe.

 

Voorprogramma Jade Mintjens. Jade Mintjens is met haar 20 jaar de jongste comédienne van Vlaanderen. Ze ontdekte haar talenten in de kunsthumaniora en studeert momenteel filosofie en taal- en letterkunde. Ze stond reeds op de planken met fABULEUS en viel op als Eva in de Ketnet-serie Ghost Rockers. Haar comedydebuut maakte Jade op één in Voor de Leeuwen waar ze 8 weken lang schitterende als 1 van de 8 finalisten. Dat is binnenkomen langs de grote poort.
Jade heeft een hele aparte en intrigerende stijl en persoonlijkheid. Een multitalent dat ontbolstert en waar we nog veel van zullen horen.

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Voorverkoop: 8 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

www.gravenhof.org/humor

View Event →
 Initiatieworkshop fotografie door Puntstudio 30_04_2019
Apr
30
7:00 PM19:00

Initiatieworkshop fotografie door Puntstudio 30_04_2019

Op 5 lesavonden leer je de mogelijkheden van je digitale fototoestel kennen

Theorie en praktijk wisselen elkaar voortdurend af.
Er wordt gewerkt met een kleine groep, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. In het bezit zijn van een digitale spiegelreflexcamera of een manueel instelbare digitale camera is een vereiste.

Lesavonden op dinsdagen 30 april en 7, 14, 21en 28 mei

Wat vorige cursisten ervan vonden:
'“Ik startte van nul, en heb er heel wat van kunnen opsteken.’“
“De workshops zijn duidelijk, er is mogelijkheid om vragen te stellen, en de opdrachten verplichten je om de theorie toe te passen. Zo leer je het beste.''
“Laagdrempelig, eenvoudig huiswerk met goede opvolging; een goede start om je toestel beter te leren kennen.”
“Verstaanbaar en bondig, nu begrijp ik mijn camera beter. In één maand heb je de basis onder de knie.”

De plaatsen worden toegekend in volgorde van de inschrijvingsdatum.

inschrijven via: www.puntstudiohoboken.be/workshops

https://www.puntstudiohoboken.be

View Event →
 Ann Helena Kenis Op het Randje
May
4
8:00 PM20:00

Ann Helena Kenis Op het Randje

Wil jij ook:
- massa’s vrienden?
- meer geld verdienen?
- knapper, slanker en strakker zijn?
- fluitend naar je werk gaan?
- een tiptop huishouden?
- al het bovenstaande?

Kortom: je wil graag perfect(er) zijn? Dan heb je vast en zeker al eens op het randje gestaan. Niet van een zwembad ofzo, maar op het randje van je goesting in nòg meer en nòg beter.

De knotsgekke cabaretière Ann Helena Kenis brengt haar derde humoristische en muzikale onewomanshow: Op het Randje. Ze vertelt over boezems en ontboezemingen, het ontstaan van all you can eat-restaurants en sociale stress in de supermarkt en overal elders.
Oh ja, en keiveel leuke liedjes!

Over Ann Helena Kenis
Enkele jaren geleden ruilde Ann Helena Kenis haar job bij een grootbank in voor het artiestenbestaan op de bühne. Sindsdien raast ze als een sympathieke en energieke wervelwind van optreden naar optreden. Ze woont sinds kort in Geel (niet in het OPZ, maar in een gewoon huis;).

Enkele highlights: winnares Cabaret Concours Vlaanderen en het Nederlandse Parkstad Cabaret Festival (2013), finalist in Belgium’s Got Talent (2015), een bomvolle dernière van haar vorige show Lof der Zotheid in Theater Elckerlyc, en de release van haar eerste gelijknamige album met als topsingle De Kringloopwinkelvrouw (2016). Maar kom vooral zelf het geheim achter de formidabele Ann Helena ontdekken!

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 12 euro

 • Voorverkoop: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

www.gravenhof.org/humor

View Event →
 BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 16_05_2019
May
16
8:00 PM20:00

BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 16_05_2019

Kennen jullie de BIP?
BIP is het Belgisch Improvisatie Platform, een reeks toonmomenten van de Belgische Improvisatie Liga (BIL). Tijdens een BIP krijgen aanstormende talenten, spelers die nog niet in de BIL-ploeg zitten maar daar wel naartoe groeien, de kans om voor een publiek te spelen, te experimenteren, te improviseren, uit te proberen, te scoren en af en toe ook de mist in te gaan. Dat alles in een warm bad van een leuk publiek.

In twee teams van vijf spelers spelen ze met en tegen elkaar. Het publiek beslist welk team het beste improviseert en die avond met de winst naar huis mag. Elke BIP garandeert 100% improvisatie, gespeeld met 1000% enthousiasme.

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 4 euro

 • Kassa: 6 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

View Event →
 Circus Ronaldo met SWING (10+) Uniek te zien in Hoboken 22/23/24_05_2019
May
22
8:15 PM20:15

Circus Ronaldo met SWING (10+) Uniek te zien in Hoboken 22/23/24_05_2019

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding …

Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met SWING maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Nestel je neer in hun tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ’40. Terwijl de ooh’s en de aah’s je om de oren vliegen.

Geloof ons vrij, het zestal van SWING zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.

Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo's jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde.

KOM DAT ZIEN!

View Event →

Natuurbeheer in de Hobokense Polder - 17_02_2019
Feb
17
9:00 AM09:00

Natuurbeheer in de Hobokense Polder - 17_02_2019

Wil je in de natuur samen met anderen de handen uit de mouwen steken en daarmee zorgen voor een gezonde leefomgeving? Kom dan bij de weekend-vrijwilligersploeg van de Hobokense Polder.
Maaien...

Info

United Caps
Schroeilaan 15
2660 Hoboken
Hoe geraak ik hier?

zondag 17 februari 2019 van 09:00 tot 13:00

Natuurpunt Hobokense Polder

jonckheere.desmedt@gmail.com
0478 33 24 27

https://www.natuurpunt.be/agenda/nat

View Event →
Feb
15
9:00 PM21:00

Novonov: Jacle Bow 15-02-2019

- Jacle Bow was een uitschieter bij de Nieuwe Lichting 2015 van Studio Brussel.
- Jacle Bow brengt meer dan een halve eeuw vitale rocking popgeschiedenis samen. Verfrissend met een scheut Faces, Rolling Stones en Beatles...
- Jacle Bow is ook een oerdegelijke 'Do It Yourself'-band. Ze organiseerden op eigen houtje een USA tour. 20 gigs in 22 dagen. Onderweg namen ze ook hun debuutsingle 'Suit Yourself' op met Eels-bassist, Allen Hunter.
- Jacle Bow tekende een wereldwijde deal met Warner Music en bracht in 2017 het debuutalbum 'What's all the mumble about' uit.
- Jacle Bow brengt in 2019 een tweede album 'Whatever you might find' uit, opnieuw met Mario Goossens als producer.
- Het album wordt voorgesteld in een uitverkochte AB en om hiervoor op te warmen speelt de band een exclusieve try-out in de novonov.
- Jacle Bow is Jonas Bastijns (vocal, guitars), Karel Van Mileghem (guitars, bass) en Joris Thys (drums). Live wordt de band aangesterkt door Hanne Vandekerckhove op bas en Frank Oliver James op toetsen.

https://www.youtube.com/watch?v=6BY1_ItHYbo
https://www.facebook.com/jaclebow/
https://www.youtube.com/channel/UCP2CJk1PzkVlW1tHETOWUOA
http://www.jaclebow.com
https://www.youtube.com/watch?v=yrOfJeOk7Yg

Vrijdag 15 februari 2019, 21u, gratis

View Event →
 Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof  13_02_2019
Feb
13
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 13_02_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
Pianoduo Mephisto: Assepoester 10_02_2019
Feb
10
11:30 AM11:30

Pianoduo Mephisto: Assepoester 10_02_2019

Pianoduo Mephisto bestaat uit de twee succesvolle pianisten Katrijn Simoens en John Gevaert. Sinds hun debuut in 2007 rijgt het duo de internationale successen aan elkaar, zowel op prestigieuze wedstrijden als op de concertpodia. Na het succes van hun kindervoorstelling ‘De Notenkraker’ presenteert Pianoduo Mephisto hun nieuwe voorstelling Assepoester. Aan de hand van prachtige vierhandige pianomuziek vertelt het duo het verhaal van Assepoester. Van speelse walsen tot de wanhopige klokslagen, een sprookjesachtig vertelconcert voor kinderen vanaf 6 jaar.
Muzikanten: Katrijn Simoens & John Gevaert (piano)

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 8 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Kansentarief : 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.

View Event →
 Go back in time with ‘4 FUN’ Een vervolg op ‘Welcome to the 70’s en 80’s’ - 03_02_2019
Feb
3
2:00 PM14:00

Go back in time with ‘4 FUN’ Een vervolg op ‘Welcome to the 70’s en 80’s’ - 03_02_2019

Was je erbij tijdens de vorige edities van ‘Welcome to the 70’s en 80’s’? Dan wil je deze zeker niet missen! 4FUN is weer te gast in het Gravenhof, zij laten je de muziek van de 60, 70 en 80’s herontdekken.

Ze brengen grote hits van o.a. Lulu & The Luvvers, Tina Turner, Ray Charles, Kikki Dee... en vele andere hits.
Zing en dans met hen mee!

OPGELET: Dit is een staand optreden

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Voorverkoop: 8 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
Verwendag in onze bib - 02_02_2019
Feb
2
10:00 AM10:00

Verwendag in onze bib - 02_02_2019

Omdat wij onze klanten al eens graag soigneren gaat er ook dit jaar een verwendag door in onze bib. In de voormiddag (tussen 10 en 13.30 uur) verkopen we boeken voor een klein prijsje.

In de namiddag (van 13.30 tot 15.30) komt Kip Van Troje langs met een poëtisch kapsalon en plaatst ze super coole airbrush tattoos. Ook kan je genieten van een kop overheerlijke soep. Heb jij tijdens deze koude dagen ook zin in een warme portie soep en verwennerij? Kom dan zeker langs!

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Bibliotheek Hoboken

Extra

Info: tel. 03 221 13 33 I bib.hoboken@stad.antwerpen.be

View Event →
Feb
1
9:00 PM21:00

Pistache Invites - Pepieyaya

Pieter-Jan de Wyngaert ken je misschien als acteur, of van nederpopgroep De Duiven. Onder de naam PEPIEYAYA bracht hij in september zijn debuutalbum ‘Ik ben alleen’ uit, een lekker verbaal georiënteerd plaatje met tien popsongsnoepjes. Steengoede teksten in een dampend bad van synths en beats.

Pieter-Jan De Wyngaert: keytar, vocals
Leen Diependaele: vocals, loopstation, keys
Jago Moons: keys

View Event →
 De platenkast van Joke Emmers 31_01_2019
Jan
31
8:30 PM20:30

De platenkast van Joke Emmers 31_01_2019

Vast aan de start van een nieuw jaar is er doorgaans een verhoogde nieuwsgierigheid naar wat de toekomst brengen zal. Van meer ‘Platenkasten van ...’ mag u alvast zeker zijn, met genodigden die zwelgen in ervaring, zoals tv- en radio-icoon en getogen Hobokenaar Kurt Van Eeghem (maart), maar evengoed jonge toppers zoals de goedlachse Beau Séjour-actrice Joke Emmers (januari) en SLM-deejay en Slimste Mens-deelnemer Hakim Chatar.
Meer maandelijkse donderdagavondpret verzekerd dus!

Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

 Voor meer info: www.facebook.com/barlouisa2660

www.gravenhof.org/bar

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Nieuwsjaarsconcert: Christa Biesemans en vrienden Klassiek in het Gravenhof 20_01_2019
Jan
20
to Jan 21

Nieuwsjaarsconcert: Christa Biesemans en vrienden Klassiek in het Gravenhof 20_01_2019

In het zog van het feestgedruis van de jaarwisseling en de traditionele familiale bezoeken trekken we het tweede deel van de reeks aperitiefconcerten terug op gang met ons Nieuwjaarsconcert.
Op het podium staat sopraan Christa Biesemans met sparring partner Marnie Zöckner en hun muzikale vrienden. Een licht klassiek programma met een knipoog . Op het einde van het programma wordt aan het publiek gevraagd om een liedje mee te zingen. Na afloop klinken we op het nieuwe jaar. Tradities zijn er om in ere te houden!

genre

prijzen

 • Voorverkoop: 8 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Kansentarief : 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.

View Event →
Natuurbeheer in de Hobokense Polder - 19_01_2019
Jan
19
9:00 AM09:00

Natuurbeheer in de Hobokense Polder - 19_01_2019

Wil je in de natuur samen met anderen de handen uit de mouwen steken en daarmee zorgen voor een gezonde leefomgeving? Kom dan bij de weekend-vrijwilligersploeg van de Hobokense Polder.
Maaien...

Info

United Caps
Schroeilaan 15
2660 Hoboken
Hoe geraak ik hier?

zaterdag 19 januari 2019 van 09:00 tot 13:00

Natuurpunt Hobokense Polder

jonckheere.desmedt@gmail.com
0478 33 24 27

https://www.natuurpunt.be/agenda/natuurbeheer-de-hobokense-polder-9

View Event →
Jan
18
9:00 PM21:00

Roosbeef (Solo) 18_01_2019

Roos speelt, zingt en leest eigen werk.

Roos Rebergen bestaat met haar band Roosbeef meer dan tien jaar. In de tussentijd heeft ze o.a. ook de band Tjing Tjing opgericht. In 2016 kwam haar eerste dichtbundel 'Ik ben al 11 jaar geen zestien meer'' uit. Toen is ze voor de liefde naar Amerika vertrokken en heeft ze zich teruggetrokken op het platteland in Kentucky. Met een kind en wat liedjes rijker is ze na twee lange zomers weer terug.

Op dit moment werkt Roosbeef aan een nieuwe album. In de novonov brengt ze solo oud en nieuw materiaal...

https://www.facebook.com/Roosbeef/
https://www.youtube.com/watch?v=YIfWgoy7LiQ

View Event →
 Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 15_01_2019
Jan
15
7:00 PM19:00

Spel 2660 (16+) Spelavonden in het Gravenhof 15_01_2019

Ben je gek op (nieuwe) ‘boardgames’? Kom dan zeker eens naar ‘spel 2660’. De tuinkamer van het Gravenhof vormt het mooie decor om deze hedendaagse bordspelen te spelen of te ontdekken. Wist je dat er ook coöperatieve spelen bestaan? De "tegenstander" is hierbij het spel zelf.

Hebt u zelf een favoriet bordspel? Neem het gerust mee en deel je kennis met andere spelers. Intussen kan u ook genieten van een drankje. Spelers vanaf 16 tot 99 jaar zijn welkom.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
 Sven De Leijer Content 14_01_2019
Jan
14
8:00 PM20:00

Sven De Leijer Content 14_01_2019

Sven de Leijer is content. Om allerlei redenen.
Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar.

Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. Herinner hem er dan zeker aan! En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als DJ kent hij namelijk het belang van verzoeknummers. Dus stuur maar door! Naar: info@simpletone.be

Sven de Leijer werd in De Laatste Show bekend als de beroemdste publieksopwarmer van het land. Hij presenteerde Achter De Rug op VIER, is één van de presentatoren van Hotel Römantiek (VIER), en is ook te zien als politiek verslaggever in De Ideale Wereld op Canvas. In zijn vrije tijd wast hij zijn auto. Zijn buren vinden het hoog tijd dat hij zijn gras eens maait. Eindelijk te zien in de volavondvoorstelling die hij al veel langer verdient.

www.gravenhof.org/humor

genre

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Voorverkoop: 8 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →
Polderborrelwandeling 13_01_2019
Jan
13
2:00 PM14:00

Polderborrelwandeling 13_01_2019

Winterwandeling en Nieuwjaarsdrink in de Hobokense Polder

Traditioneel wandelen we het nieuwe jaar in in ons eigen natuurgebied de Hobokense Polder. Het is bovendien een mooie gelegenheid om mekaar onze beste wensen voor een mooi en natuurvriendelijk 2019 over te brengen.

Praktisch:
We komen samen op de parking van United Caps, Schroeilaan 15 te Hoboken om 14 u en wandelen met natuurgidsen Danny en Wim een tweetal uurtjes in de winterse Polder. We eindigen onze wandeling weer op de parking, waar we je laten genieten van een Nieuwjaarsborrel en heerlijke hapjes, bereid door Polderjuffers Frieda, Hedwig en Ria.
Einde: omstreeks 17 u.
Graag een seintje aan Ria Thys, GSM-nummer 0476 33 79 36, ten laatste 11 januari. Zo kunnen we de hoeveelheid verwennerijtjes bepalen. Heel welkom!

View Event →
 Nieuwjaarsreceptie Wij wensen u een sprankelend 13_01_2019
Jan
13
2:00 PM14:00

Nieuwjaarsreceptie Wij wensen u een sprankelend 13_01_2019

Nieuwjaarsdrink | Kasteel Sorghvliedt
Hoboken zet het jaar feestelijk in met een gezellige Nieuwjaardrink voor het kasteel Sorghvliedt. Kom genieten van een warm drankje en streekproducten. Combo Parhasard zorgt op het bordes van het kasteel voor de muziek.

Kindereceptie | Orangerie
Ook de jeugddienst staat paraat op de nieuwjaarsreceptie in de orangerie van het Sorgvliedt park. Breng je bengeltjes mee zodat ze geëntertaind kunnen worden terwijl de ouders een glaasje klinken op het nieuwe jaar. Er zal een suikerspin zijn, alle kinderen krijgen een lekker sapje en er zullen nog heel wat kermisattracties zijn voor alle leeftijden.

Magische performances | Belvedère Park Sorgvliedt
Stadsdichter Maud Vanhauwaert toverde de Belvedère in Park Sorgvliedt om tot 'Het Kleinste Museum Ter Wereld Met Weliswaar De Langste Naam'. Het komende anderhalf jaar nodigt zij verschillende artiesten uit, met wie ze in een creatieve dialoog gaat. Haar eerste gast is theatermaker en mentalist Kurt Demey. Op 13 januari tussen 15 en 18 uur toveren zij in en rond het Kleinste Museum een aantal magische performances en woordeloze gedichten uit hun hoed.

genre

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Park Sorghvliedt

 • Marneflaan z/n

 • 2660 Hoboken

View Event →
Jan
6
2:00 PM14:00

Driekoningenwandeling 06_01_2019

HIEP HIEP HIEP HOERAAAAA! De Gidsenwerking blaast tien kaarsjes uit. Bij een verjaardag, krijgt de jarige soms een kroon op het hoofd. Maar de gidsen pakken het een beetje anders aan. Zij willen voor hun feestjaar graag gekroonde hoofden op het fort ontvangen. Het feest van Driekoningen lijkt dan ook dé uitgelezen gelegenheid om het verjaardagsfeest op gang te trekken. Op 6 januari 2019 gaat een speciale Driekoningenwandeling door voor gezinnen met kinderen. Vertrekpunt is als steeds het houten huis aan de Schansstraat nr. 7. Voor kinderen in koningsoutfit-met-kroon-en-ster is er na de wandeling een lekkere verrassing in de kantine. Gratis, maar graag even vooraf aanmelden.

Waar: Fort 8 Hoboken
Hoofdfrontweg
2660 Hoboken

Wanneer: zondag 6 januari 2019 van 14:00 tot 17:00

View Event →
Dec
21
9:00 PM21:00

Mooneye 21_12_2018

MOONEYE is Michiel Libberecht (24).
Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle gaf hem de nodige ervaring en présence. Als 'Artist In Residence' van Wilde Westen/De Kreun (Kortrijk) achtte hij de tijd
rijp een versnelling hoger te schakelen: een full band, een nieuwe naam en een eerste EP!


'Thinking About Leaving' vond vrijwel direct zijn weg naar de vermaarde Spotify-playlist 'Fresh Finds',
en werd opgepikt door de Gentse stadszender Urgent.fm in 'high rotation'.
Met single 'This Thing' gaat het nog harder: na passages bij 'Zender' (Stubru) en 'We Will Rock You' (Classic 21), nam Radio 1 eind april de song op in hun B-rotatie.
En ook in Nederland rolde het eerste balletje: de bekende radio-DJ Annemieke Schollaardt (3FM, Radio 2) verkoos half mei 'This Thing' als 'A-plaat van de week' waardoor de song drie dagen lang elke dag op NPO Radio 2 kwam.

Ook live gaat het Mooneye voor de wind: van de bijna 400 aanwezigen op hun gewéldige release-show in De Kreun, via opgemerkte passages in oa Trefpunt (Gent) en JH Comma (Brugge), naar gesmaakte supports van upcoming
acts als Jawhar (La Petite Fabriek, Doornik) en Fenne Lily (Nest/Democrazy, Gent): die laatste was trouwens
laaiend over haar voorprogramma en noemde Mooneye 'misschien wel de beste support van haar tournee'.

En het moet nog allemaal beginnen...
Een nieuwe, felle ster fonkelt aan het firmament van de Belgische muziek.

Waar: Novonov

Antwerpsestreenweg 61

2660 Hoboken

View Event →
 Kerst in Hoboken 21_12_2018
Dec
21
6:00 PM18:00

Kerst in Hoboken 21_12_2018

Kerst in Hoboken staat ook dit jaar garant voor warmte en gezelligheid.
Van 18 tot 23 uur kan u genieten van live muziek, animatie, nostalgische zwiermolen, twinkelende lichtjes en animatie.Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de vele winkeliers en verenigingen.

prijzen

 • Gratis

locatie

 • Kioskplaats

 • Kioskplaats z/n

 • 2660 Hoboken

View Event →
 De platenkast For Life - Martin Heylen 20_12_2018
Dec
20
8:30 PM20:30

De platenkast For Life - Martin Heylen 20_12_2018

In uw favoriete plaatprogramma gaan we dit najaar gewoon verder op het elan van het voorjaar. Toen ontvingen we Leyers (Ella) om zich muzikaal bloot te geven; 27 september komt Michiels (Paul) vertellen over wat hem al 70 jaar jong houdt. En 20 decemberkomt Vlaanderens nieuwsgierigste, Martin Heylen, voor een keer niet om de vragen te stellen, maar om die te beantwoorden. En dat maakt ons dan weer benieuwd. Jou ook? Voor december rekenen we op jouw plaatjes om het Goede Doel te steunen met Platenkast for Life.
Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

 

Voor meer info: www.facebook.com/barlouisa2660

www.gravenhof.org/bar

prijzen

 • GRATIS

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

View Event →
 Toonmoment Bil-ImproAcademy 17_12_2018
Dec
17
8:00 PM20:00

Toonmoment Bil-ImproAcademy 17_12_2018

De Belgische Improvisatie Liga (BIL) is de referentie als het gaat over improvisatietheater. In de ImproAcademy van de BIL leer je zelf improviseren in drie reeksen van lessen. Op het einde van die reeks van drie spelen de deelnemers een voorstelling voor publiek. Dat toonmoment kan je nu meemaken in de bib! Verwacht je aan 2 ploegen van spelers, die het beste van zichzelf geven onder begeleiding van onze BIL-coaches. Niemand weet wat er zal gespeeld worden: dat is improvisatietheater op zijn best!

Info: tel. 03 221 13 33 | bib.hoboken@stad.antwerpen.be

prijzen

 • Voorverkoop: 4 euro

 • Kassa: 6 euro

 • Kansentarief: 2 euro

locatie

 • Bibliotheek Hoboken

View Event →
 Duo A Ccordes met Images Dansantes Klassiek in het Gravenhof 16_12_2018
Dec
16
11:30 AM11:30

Duo A Ccordes met Images Dansantes Klassiek in het Gravenhof 16_12_2018

Accordeonist Kajetan Kubala en violiste Veronique de Raedemaeker vormen een virtuoos duo. In hun voorstelling 'Images Dansantes' brengen ze klassieke en iets minder klassieke muziek met beweging als rode draad. Kajetan
Kubala uit Westmalle studeert aan het Lemmensinstituut. Vorig academiejaar volgde hij een jaar lang les aan de Gnessin Russian Academy of Music in Moskou bij Vyatcheslav Semyonov. Veronique de Raedemaeker studeert momenteel aan de Hogschule für Musik und Tanz te Keulen. Ze speelt op een viool van Stefan Peter Greiner (Bonn 2005), in vriendelijke bruikleen door de stichting Yehudi Menuhin Live Music Now Köln.

Veronique De Reademaker (viool) en Kajetan Kubala (accordeon)

prijzen

 • Voorverkoop: 8 euro

 • Kassa: 10 euro

 • Kansentarief : 2 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.

View Event →
Dec
16
9:30 AM09:30

Aan tafel met Lieve Pepermans en Serge Ornelis 16_12_2018

Ontbijtgesprek over het boek “Met slaande deuren. De kunst van goed ruziemaken”

In mijn praktijk zijn er de conflicten van mijn cliënteel. In mijn privéleven zijn er de ruzies met mijn lieve puberdochters. Ooit had ik een partner met wie ik vreselijke ruzies had. Ruzie is iets dat iedereen meemaakt. Iets dat waarschijnlijk niemand leuk vindt. 

Serge Ornelis leerde ik kennen toen we allebei 17 waren. We waren elkaar uit het oog verloren en 35 jaar later blijkt Serge een schitterend boek geschreven te hebben over ruzie. In zijn boek biedt hij troost, inzicht en hoop over hoe we ruzie toch tot een goed eind kunnen brengen. 

Tijdens dit ontbijtgesprek ga ik met Serge in gesprek over 3 inzichten en 3 handvatten waarmee we ons de kunst van goed ruziemaken kunnen eigen maken. Daarbij gaat hij graag in op onze voorbeelden, vragen en inzichten rond ruziemaken.

Timing? 
9u30 onthaal en ontbijt
10u start van het gesprek
12u30 einde

Inschrijven kan per mail : advocaat@lievepepermans.be, voor 10 december.

Novonov: Antwerpse steenweg 61 Hoboken 2660


View Event →
Dec
16
9:30 AM09:30

Natuurbeheer in de Hobokense Polder 16_12_2018

Wil je in de natuur samen met anderen de handen uit de mouwen steken en daarmee zorgen voor een gezonde leefomgeving? Kom dan bij de vrijwilligersploeg van de Hobokense Polder.
Vanaf einde juni tot aan het broedseizoen begin april wordt er 1 x per maand afwisselend op zaterdag en zondag een dag in de mooie natuur van de Hobokense Polder gewerkt. Hier kunnen zowel volwassenen als kinderen een grote meerwaarde betekenen. Kom jij ook eens een keer mee helpen?
Praktisch: Afspraak om 9 u aan de containers achter United Caps. Geef een seintje aan Wim of Danny dat je komt. Voor ieder voorzien we een lekkere koffiekoek en een bakje koffie of thee. Einde omstreeks 13 u.

View Event →
 Amörtisseur + support act Bark Album release party met DJ’s Lala Li & Fas 14_12_2018ter Pussycat
Dec
14
8:30 PM20:30

Amörtisseur + support act Bark Album release party met DJ’s Lala Li & Fas 14_12_2018ter Pussycat

De Antwerpse tribute band Amörtisseur brengt al vier jaar lang compromisloos hulde aan Mötorhead en de inmiddels betreurde frontman Lemmy Kilmister. Hoe juist? Door eigen interpretaties van Motörhead-klassiekers te brengen in een sappig Antwerps dialect. De mannen hebben een tweede plaat uit, ‘Ik hang het uit’ en presenteren dit album samen met enkele speciale gasten in het Gravenhof.

OPGELET: dit is een staand optreden!

prijzen

 • Kansentarief : 2 euro

 • Voorverkoop: 8 euro

 • Kassa: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

Extra

Deuren om 20 uur, start optreden om 20.30 uur.

View Event →
Dec
14
8:30 PM20:30

Comedy met Seppe Toremans en Arianne van Hasselt 14_12_2018

Seppe Toremans 

Seppe Toremans is één van de creatieve breinen achter succesprogramma's als 'Wat als' en 'Hoe zal ik het zeggen'. Hij speelde de finale van Humo's Comedy Cup 2012 en is al jaren een vaste waarde op Vlaamse en Nederlandse podia. Hoog tijd voor kennismaking met het grote publilek.
Arianne Van Hasselt

Arianne Van Hasselt studeerde in 2010 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten te Tilburg in de richting Musicaltheater. 
Ondertussen heeft ze een heel brede ervaring opgebouwd in oa. musical, theater, muziek en comedy.
In 2016 zette ze haar eerste stappen in de stand-up comedy. Sindsdien kan je haar gaan bewonderen op menig comedy-podium in Vlaanderen.
Op televisie was ze reeds te zien in Tegen de Sterren Op als 10e ster (VTM).
In 2017 nam ze deel aan het Eén-programma Voor De Leeuwen, een zoektocht naar nieuwe comedytalent. Ze won de Zilveren Leeuw van Urbanus.
In 2018 kreeg ze de Cultuurprijs voor Beloftevol Talent in Deurne.

Waar: Novonov

Antwerpse steenweg 61

2660 Hoboken

View Event →
 Diamonds on the Rocks A tribute to Neil Diamond 09_12_2018
Dec
9
2:00 PM14:00

Diamonds on the Rocks A tribute to Neil Diamond 09_12_2018

Maak kennis met dé ultieme Neil Diamond tributeband.

Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Nathalie Van den Meutter (Strange Fruit).

Ze trakteren u op een wervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester.

Neil Diamond’s songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

Maak kennis met dé ultieme Neil Diamond tributeband.

Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Nathalie Van den Meutter (Strange Fruit).

Ze trakteren u op een wervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester.

Neil Diamond’s songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

Maak kennis met dé ultieme Neil Diamond tributeband.

Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Nathalie Van den Meutter (Strange Fruit).

Ze trakteren u op een wervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester.

Neil Diamond’s songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

prijzen

 • Kansentarief: 2 euro

 • Kassa: 12 euro

 • Voorverkoop: 10 euro

locatie

 • Gravenhof

 • Louisalei 7

 • 2660 Hoboken

View Event →