Back to All Events

BIP in de bib Improvisatietheater (18+) 04_04_2019

Kennen jullie de BIP?
BIP is het Belgisch Improvisatie Platform, een reeks toonmomenten van de Belgische Improvisatie Liga (BIL). Tijdens een BIP krijgen aanstormende talenten, spelers die nog niet in de BIL-ploeg zitten maar daar wel naartoe groeien, de kans om voor een publiek te spelen, te experimenteren, te improviseren, uit te proberen, te scoren en af en toe ook de mist in te gaan. Dat alles in een warm bad van een leuk publiek.

In twee teams van vijf spelers spelen ze met en tegen elkaar. Het publiek beslist welk team het beste improviseert en die avond met de winst naar huis mag. Elke BIP garandeert 100% improvisatie, gespeeld met 1000% enthousiasme.

Info: tel. 03 221 13 33 | bib.hoboken@antwerpen.be

genre

prijzen

  • Voorverkoop: 4 euro

  • Kassa: 6 euro

  • Kansentarief: 2 euro

locatie

  • Bibliotheek Hoboken