Back to All Events

Flanders Harp Quartet

Georganiseerd door WWW.gravenhof.org

Het gloednieuwe Flanders Harp Quartet wil het brede publiek veroveren met de grenzeloze klankschakeringen van de harp. De muzikanten zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionele harpistes (in orkest, kamermuziek en solistisch verband) én docentes in verschillende Vlaamse steden.

Ze brengen samen de mooiste kwaliteitsvolle transcripties voor harpenkwartet, alsook het vaak onbekende origineel repertoire. Deze idyllische bezetting heeft veel te bieden, van zachte feeërieke klanken tot vurige arpeggio’s en glissandi, zo eigen aan de harp. Muziek op het hoogste niveau is het streefdoel van dit kwartet. Verleg uw grenzen, ervaar een sprookjesachtige bezetting, en beleef symfonische klanken. Aurelie Viegas, Isabelle Matthyssens, Laura De Jongh en Karen Peeters.

Prijs: 

Kassa: 10 euro
Kansentarief : 2 euro
Voorverkoop: 8 euro

Extra
Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.

Earlier Event: October 14
Hoboken in de grote oorlog
Later Event: October 16
Spelavonden in het Gravenhof