Back to All Events

Divo jongeren Hoboken interviewden lokale politici.

Zijn jullie er ook voor ons?”
Divo (dees is van ons) is een jongerenproject van het Hobokens jeugd- en cultuurcentrum Gravenhof. Een aantal van onze Divo- jongeren moet op 14 oktober voor het eerst gaan stemmen. Ze vragen zich af: waarom moet ik gaan stemmen? Is politiek dan zo belangrijk? Op wie moet ik stemmen?
Samen met de jongeren bedachten we 7 vragen die ze aan alle partij-afgevaardigden in Hoboken stelden. Daarnaast interviewden ze ook leeftijdsgenoten over politiek en de verkiezingen. Een cameraman ging telkens mee op pad.
Het resultaat is een kortfilm van 30 minuten. Een beeldverhaal over jongeren en politiek. Soms grappig en warm maar ook verrassend.
Op zondag 7 oktober presenteren we de film in het Gravenhof in aanwezigheid van de jongeren en de geïnterviewde politici.

Earlier Event: October 6
William Boeva Reset
Later Event: October 14
Hoboken in de grote oorlog