Back to All Events

Duo A Ccordes met Images Dansantes Klassiek in het Gravenhof 16_12_2018

Accordeonist Kajetan Kubala en violiste Veronique de Raedemaeker vormen een virtuoos duo. In hun voorstelling 'Images Dansantes' brengen ze klassieke en iets minder klassieke muziek met beweging als rode draad. Kajetan
Kubala uit Westmalle studeert aan het Lemmensinstituut. Vorig academiejaar volgde hij een jaar lang les aan de Gnessin Russian Academy of Music in Moskou bij Vyatcheslav Semyonov. Veronique de Raedemaeker studeert momenteel aan de Hogschule für Musik und Tanz te Keulen. Ze speelt op een viool van Stefan Peter Greiner (Bonn 2005), in vriendelijke bruikleen door de stichting Yehudi Menuhin Live Music Now Köln.

Veronique De Reademaker (viool) en Kajetan Kubala (accordeon)

prijzen

  • Voorverkoop: 8 euro

  • Kassa: 10 euro

  • Kansentarief : 2 euro

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Extra

Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.