Back to All Events

Lulletje met B.O.X en het MartHa!tentatief

Speciaal voor Antwerp Baroque 2018 slaan Baroque Orchestration X , kortweg B.O.X , en het MartHa!tentatief de handen in elkaar om ‘Lulletje’ te maken. Lulletje is een theatraal concert over liefde en angst in onzekere tijden. Johan Petit (MartHa!tentatief) en Pieter Theuns van het Baroque Orchestration X proberen de knopen van onze tijd te ontwarren. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars ? Johan vertelt het verhaal, Pieter zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek.

prijzen 

  • Kansentarief: 2 euro

  • Kassa: 10 euro

  • Voorverkoop: 8 euro

locatie 

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Earlier Event: November 12
Lezing: Appstublieft (16+)
Later Event: November 18
Ska-ntwerpen is er weer! Cockerill's