Back to All Events

Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic 21_11_2019

Slam Aleikum is een platform voor slam poetry, storytelling, comedy en een open podium voor nieuw talent. Woordkunstenaars snijden thema's aan rond superdiversiteit, identiteit en de kunst van het samenleven.

Hind Eljadid is de vaste host van de avond met DJ Rosy achter de turntables. Check de facebookpagina van het Gravenhof voor de volledige line-up. Wil je zelf eens shinen op Slam Aleikum? Na de show is er een open mic waar jong (of oud) talent nieuw materiaal kan testen. Aanmelden kan op de avond zelf. Eigen muziek meebrengen kan ook, op USB. Of breng je eigen muziekinstrument mee. Gewoon lekker meeluisteren met een drankje kan natuurlijk ook.

Vrije bijdrage

genre

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Extra

ADRES: Louisalei 7, 2660 Antwerpen
INKOM: vrije bijdrage (quasi gratis dus ;) )

Earlier Event: November 10
The Bonnie Blues 10_11_2019
Later Event: November 22
Tournée Musicale#6 22_11_2019