Back to All Events

Duo Eolienne: Kleppen en Snaren 08_12_2019

Klassiek in het Gravenhof

Het programma ‘Kleppen en snaren’ brengt de ronde en warme tonen van een saxofoon en zachte, parelende resonanties van een harp samen. Kurt Bertels en Daphne Vandemeulebroucke betreden in ‘Kleppen en snaren’ nieuwe paden in de zoektocht naar repertoire door bekende en minder bekende composities op een verrassende manier nieuw leven in te blazen. De rode draad doorheen deze boeiende reis is de expressieve kracht van de composities, waarbij de luisteraar langs uiteenlopende emoties en sferen worden meegevoerd, van intiem en beheerst bij Joseph Jongen over uitgelaten en grenzeloos hartstochtelijk bij Astor Piazzolla en Ida Gotkovsky, naar de puur lyrische melancholie van Gustav Bumcke.

Duo Eolienne: Kurt Bertels (saxofoon) en Daphne Vandemeulebroucke (harp).

Earlier Event: December 1
Sinterklaasfeest 01_12_2019