Back to All Events

Slam Aleikum - Slam / Comedy / Storytelling / Open Mic 21_02_2019

Slam Aleikum is een platform voor slam poetry, storytelling, comedy en een open podium voor nieuw talent. Woordkunstenaars snijden thema's aan rond superdiversiteit, identiteit en de kunst van het samenleven.

Line-up:
Arbi El Ayachi
Seckou
Giovanni Baudonck

Hind Eljadid is de MC van de avond met DJ Rosy achter de turntables

Na de show is er een open stage waar jong (of oud) talent nieuw materiaal kan testen. Inschrijven via info@voem.be.

ARBI EL AYACHI
Sinds Arbi kon lopen, loopt hij nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien ben is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Hij is kwetsbaarheid zoals Richard Pryor en droomt om een ruimte te domineren zoals Chris Rock, zijn scherpe zelfreflectie is een wijze les voor een onnozele mensheid. Van Dave Chappelle leerde hij dat de mensheid niet serieus te nemen is, we zijn tijdelijk en onderweg naar iets serieus, dus laten we met ons lachen.

GIOVANNI BAUDONCK is een slam poëet met deels Mauritiaanse roots. Sinds 2012 brengt hij diversiteit op en naast het podium door zowel in het Nederlands als in het Frans te dichten.

SECKOU OUOLOGUEM is een pionier van de Vlaamse slam poetry scene. Hij stond al op verschillende poëzie/toneel/muziekpodia in Azië, Afrika, Noord- en Latijns Amerika. Hij won de "Diesel"award, de Vlaamse "Kif Kif" en de Nederlandse "Spoken" (Van Dale) award. Seckou draagt altijd het hart op de tong en weet door complexe rijmtechnieken en muzikaliteit hiermee zijn publiek te bekoren. Verder verzorgt hij ook lessen slam/rap/expressie/storytelling in (muziek)scholen, universiteiten en gevangenissen.

HIND ELJADID is in het dagelijkse leven vooral bezeten met woordkunst. Ze geeft workshops, treedt op met haar spoken word - waarmee ze als enige Belg én vrouw de Van Dale SPOKEN Award in de wacht sleepte. Hind is één van de founding mothers achter het spoken word platform ZonderWolk.

DJ ROSY is een gepassioneerde female Urban DJ uit Antwerpen. Ze mixt krachtige tunes van Afrotrap tot R&B en Hip Hop met Marokkaanse invloeden.

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Extra

GRATIS