Back to All Events

De platenkast van Hakim Chatar 28_02_2019

Aan de start van een nieuw jaar is er doorgaans een verhoogde nieuwsgierigheid naar wat de toekomst brengen zal. Van meer ‘Platenkasten van ...’ mag u alvast zeker zijn, met genodigden die zwelgen in ervaring, zoals tv- en radio-icoon en getogen Hobokenaar Kurt Van Eeghem (maart), maar evengoed jonge toppers zoals de goedlachse Beau Séjour-actrice Joke Emmers (januari) en SLM-deejay en Slimste Mens-deelnemer Hakim Chatar.
Meer maandelijkse donderdagavondpret verzekerd dus!


Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!

 

Voor meer info: www.facebook.com/barlouisa2660

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Extra

Deuren gaan open om 20 u, het programma start om 20u30. Toegang gratis!