Back to All Events

Fort 8 in de kijker Ontdek - ontmoet - beleef 19_05_2019

Zondag 19 mei 10.00uur tot 18.00uur

Verschillende fortverenigingen zetten hun deuren open. Laat u bij het onthaal verrassen door de animatie: ‘De Bank’. Vis een forel voor op de barbecue bij de Hobokense Sportvissers, de leden van de Koninklijke Goochelaars Vereniging demonstreren close-up en tafelgoocheltrucs. Ontdek meer over het fort met de familiewandelingen onder begeleiding van een gids of op eigen tempo via het uitgestippeld parcours: “Tour de fort”. Bij de fortgidsen in het binnenfort kan u tevens de permanente tentoonstelling over de geschiedenis van het fort en ‘Hobokenaren in de Groote Oorlog’ bezoeken. De Pop & Jazz ensembles van de Academie Hoboken Muziek-Woord-Dans zorgen alvast voor livemuziek op het binnenplein van het fort. Bij alle verenigingen kan u terecht voor een hapje en een drankje.

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Fort 8 Hoboken

  • Schansstraat 9

  • 2660 Hoboken