Terug naar alle evenementen

Vlaanderen Feest! Familiehappening voor groot en klein

De ruimte voor kasteel Sorghvliedt wordt het decor voor een gezellige familienamiddag met een optreden van Zannemie en de bende. Een swingend speels muziekfeest voor jong en oud. Tussen de optredens door is er animatie van ijsco Ali en ’t Zoonlief Collectief.

‘Puree kan je hier niet eten’
Zannemie en de bende gaat op muzikale roadtrip. Met een lading gloednieuwe muziek, zottigheden en verfrissende miniverhalen. Puree kan je bij ons niet eten, maar moet je doen. Stil blijven klinkt bij Zannemie nogal uitbundig en zwemmen doet ze op het droge. Zoals gewoonlijk doet ze dat samen met Veston, Toetermans, Klopterop en d’ Onderlaag, een bende om ‘a’ en ‘i’ en ‘U’ tegen te zeggen.

Nieuw en al warm omarmd in kindermuziekland. Zannemie en de bende staat voor ‘volgroeide muziek voor groeiende mensen’ en voor ‘muzikaal engagement op het podium én in de zaal’.

4 tot 10 jaar, familie en scholen
60’, interactief

zannemie.be
met
Annemie Van Daele (Zannemie)
Steven Van Gool (Veston)
Katrien Bos (d’ Onderlaag)
Alfredo Bravo (Klopterop)
Kris Van Hees of Angel Calvo Pérez (Toetermansen)

Geniet van een hapje en een drankje of barbecue tegen een democratische prijs. Het feest wordt afgesloten met een optreden van Wigbert, Astrid Nijgh en Lennaert Maes met het programma ‘Door de overlevenden’.Drie generaties liedjesmakers brengen een ode aan Vlaamse en Nederlandse zangers en brengen hun liedjes terug tot leven.

zo 7 jul 2019 - 14.00 uur tot zo 7 jul 2019 - 22.00 uur

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Park Sorghvliedt

  • Marneflaan z/n

  • 2660 Hoboken