Back to All Events

Grupetto: ‘Marlene Dietrich, Falling in love again’ 13_09_2019

Aan de hand van cabaret- en filmsongs uit Dietrichs eigen repertoire en populaire hits uit de verschillende perioden van haar leven volgt Grupetto het begin en de evolutie van de lange carrière van dé ster van de voorbije eeuw: Marlene Dietrich. Ze viel op door haar fatale sensualiteit en haar typische schijnbaar ongeïnteresseerde doch veelzeggende manier van "non-acteren”. Het merendeel van de songs is sedert meer dan een halve eeuw niet heruitgegeven en werd na Dietrich’s dood in 1992 zelden nog uitgevoerd of opgenomen. Grupetto wordt bijgestaan door zangeres Hannelore Muyllaert. Zij kruipt in de huid als verteller en performer van de femme fatale Marlene Dietrich. Niet te missen!

genre

prijzen

  • Voorverkoop: 8 euro

  • Kassa: 10 euro

  • Kansentarief : 2 euro

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

Extra

Na het concert wordt een hapje en drankje aangeboden.