Back to All Events

De platenkast van Bart Hollanders aka Randy Paret 26_09_2019

De start van een cultureel seizoen is er geen zonder een nieuwe reeks 'Platenkasten van ...'. Maken achtereenvolgens hun opwachting komende maanden: Bart Hollanders aka Randy Paret uit het gigolo-collectief 
'Callboys', bijna afscheid nemend stadsdichter Maud Vanhauwaert en stand-up comedian Steven Goegebeur. Dat belooft weer seks, poëzie en humor, maar bovenal een verse reeks muzikale en gemoedelijke avonden!  

De laatste editie van het kalenderjaar is er de Platenkast for Life, waarin we in het kader van de Warmste Week feestelijk het goede doel collectief steunen. Meer nieuws daarover later op de site van het Gravenhof.

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken

www.gravenhof.org/bar

Earlier Event: September 24
initiatieworkshop digitale fotografie
Later Event: September 28
Veerle Malschaert Deel mij 28_09_2019