Okra 65 jaar 24_06_2018

Rene Bolens, 27/06/2018 Josée Ceuppens

Als afsluiting van het feestelijk 65jarig bestaan kreeg  Okra  een ontvangst op het district huis in Hoboken. De district voorzitster Kathelijne Toen huldigde de vele inactieven en werking van Okra voor de gepensioneerden en hoopt dat de werking zich nog vele jaren verder zet. Daarna kwam de teamleider Frans Vervoort aan de beurt die vooral het district bedankte voor de aanmoedigende en financiële steun Met een klein mopje….er mag altijd nog een eurootje bij sloot hij af. Ook  bij de aanwezige Cultuurschepen Paul kon hiermee lachen. Na het tekenen van het Gulden boek kreeg Frans nog een Litho van Nello en Patrache als geschenk.  Van al dat spreken kreeg de District voorzitster dorst en nodigde ze iedereen uit voor een fijne receptie, maar eerst nog de tradionele groepsfoto op de trappen voor het mooie district huis.

René Bolens