Opening park gravenhof 27_05_2018

Mede reporter: Josée Ceuppens

Op zondag 27 mei werd het park van het Gravenhof officieel geopend door het districtsbestuur. Ze knipten het lint door en samen beplanten ze een lege plantenbak met nieuwe plantjes lavendel. Er was van alles te beleven. Men kon aan de stand van natuurpunt een nestkastje of een insektenhotel maken. De knutseltafels werden druk bezocht en men kon zichzelf schminken.  Het park liep vol met mooie gecoiffeerde kinderen met bloemen en vogelnestjes, prachtig om te zien.
Als hoogtepunt was er de kinderboerderij waar paardjes ,schapen een groot varken ,konijnen, marmotten, drie kleine pups, kippen een koe en alpaca en nog veel meer door groot en klein geknuffeld werden.
Kim Nolf deelde in naam van het district selfiesticks uit wat prompt gedemonstreerd werd door schepen Tom de Boeck en kim Nolf. Tot slot kreeg elke bezoeker nog een gratis ijsje aangeboden.

René Bolens