Louisaland 23_10_2016

Reporters: José Ceuppens, Vera Lauwers, Peter Pieters, René Bolens

Op zondag 23 oktober was het weer dolle pret in Louisaland. De koning en de prinses ontvingen heel veel kinderen in hun paleis. Er waren tekeningen die de kinderen mooi konden inkleuren en de prinses had de moeilijke taak hieruit de twee prachtigste exemplaren te kiezen en de winnaars wonnen vrijkaarten voor gans hun familie voor de volgende Louisland. In het knutselatelier konden de kinderen een huisje gaan versieren met of zonder hulp van de ouders en grootouders. In het filmlokaal kon men genieten van “Paw Petrol”en ook was er een fijn voorleesmoment bij de “leeslekker madammen”.  In de grote theaterzaal was er toneel met de titel ”Huis op hol” een prettig verhaal over een verliefd dametje ,acrobatie en een huisje waarin vanalles gebeurd .Hiervan genoten zowel de kinderen als hun ouders. Na de voorstelling kon men nog een lekker gebakje eten die gemaakt waren door de monitoren van de jeugddienst, en iedereen kon zich verder amuseren tot de deuren van het paleis weer sloten tot de volgend editie van Louisaland. Puntstudio Hoboken