Miekrock 28_05_2016

Alhoewel de opkomst van het publiek wat minder was dan vorig jaar, hadden de organisators voor een mooie mix van rock, Pop en Beat gekozen. De optredens volgden elkaar om het uur op en waren van: Lucas en z’n grote bengels, Demi Sec, Andy Sergeant, The Valerie Solonar, tijdens dit optreden werd een schilderij gemaakt die geveild werd voor deze actie,  Bulls On Parade, Lucas and His Big Beats . De avond sloot af met dj muziek met Groot en Klein.
Het weer was goed en het bier vloeide rijkelijk zodat er wel enkele mensen begonnen scheef te lopen. Gelukkig konden de magen goed gevoed worden met frituurgerief en met desserten. Bij het dankwoord van de moeder van Miek hoorde een mooie cheque van haar entourage, samen met de opbrengsten van dit concert en de vele lopende acties zorgde dit weer voor een grote cheque voor Think pink en de mucoviscidose UZA.
Josée

René Bolens