Atletiek Haki /scholenveldloop 17_09_2014

Bij een prachtig nazomer weertje met temperaturen rond 25° begon de jaarlijkse scholenveldloop woensdag  17-09-2014  voor de Hobokense basisscholen stipt om 14.00uur.
De vele omstanders, supporters & families die rond het parcour stonden, konden genieten van dit weertje  en van de 12 loopwedstrijden die op deze dag  afgelegd werden door dochter/zoon .
De schooljaren van 1ste t/m het 6de studie jaar , elk schooljaar jongens & meisjes telkens apart, liepen door het park Sorghvliedt, met rondes van 600 of 1200 meter.
Dat het voor sommige wat zwaar viel met deze temperaturen kon men zien aan de vele gezichten, maar door volharding en strijdvaardigheid kwamen zij allen aan de finish.
Andere konden dan weer het parcour met een glimlach uitlopen, met vrienden aan hun zijde.
1 jonge dame liep de 600 meter blootsvoet door het park om bij aankomst als 1ste van haar categorie te eindigen.
De jonge lopers werden bij aankomst  opgewacht door vrijwilligers van Atletiek Haki.
Voor iedereen was er een leuke attentie na deze zware warme veldloop.
De eerste drie winnaars van elke leeftijdscategorie werden extra gelauwerd met een medaille , uitgereikt door vertegenwoordigers van het District Hoboken, Districtsportraad Hoboken en atletiek  Haki.
Bij " er zit sport in A" zijn er enkel winnaars om plezier te maken met vriend en vriendin.
Deze scholenveldloop werd door atletiek Haki georganiseerd en ondersteund door District Hoboken, Districtsportraad Hoboken.
Dank zij de vele vrijwilligers van Atletiek Haki liep alles noemenswaardig zonder te veel ongevalletjes.

Willy Verboven,

Puntstudio Hoboken