Alles behalve Stand-Up 26_01_2018

Dirk Denoyelle en zijn begeleider Kris De Jean vonden, na acht jaar te hebben opgetreden voor bedrijven en congressen, hun weg terug naar het theater.
En op vrijdagavond 26 januari toverden ze een lach op het gelaat van alle aanwezigen in het Gravenhof. Ze deden dat niet alleen, ze kregen hulp van o.a. Trump, Verhofstadt, Tobback en zelfs Erdogan,... Ook voor de gezongen parodieën waren er gastvedetten, waaronder Ramses Shaffy en een voortreffelijke Liesbeth List. Maar ook Milow, Johnny Cash en Bruno Mars deden hun duit in het zakje.
Twitter, gecijfer en de iPad, overblijfselen van hun bedrijfsoptredens, waren alomtegenwoordig in deze show.
Dirk was groots in het vertolken van de typetjes en samen met Kris, die o.a. de contrabas, de gitaar op iPad en de kazoo kon bespelen, zorgden ze voor een boeiende voorstelling met woord en muziek.
Een voorstelling vol afwisseling en met veel interactie met het publiek. Lieve zal het geweten hebben dat ze op de 1ste rij zat, maar ook de tot deurwaarder gebombardeerde man en het koppel ingenieurs.
Het was een topavond en over één ding bestaat geen twijfel: als Dirk en Kris bij mij thuis komen aanbellen als getuigen van Jehova...dan laat ik ze binnen!!!!    

Annie Poelmans