Openingsfeest Groen Zuid 14_02_2016

Nadat de centrum verantwoordelijke Greet  iedereen verwelkomde gaf ze het woord aan Jan Janssen, voorzitter van de seniorenraad, vervolgens aan mevr.  Toene, voorzitster van het district Hoboken en als laatste aan de heer Johan De Muync, voorzitter van het Zorgbedrijf Antwerpen.
Allen spraken ze met veel lof over het nieuwe centrum en over belang van de dienstencentra voor de bevolking. Deze zijn niet enkel voor senioren, ook de jongeren zijn er welkom. Ook de samenwerking tussen het district en de verschillende DC’s kwamen ruim aan bod, en het belang van veel groenvoorziening bij de nieuwe centrums.  De algemene Directeur, een echte familieman kondigde binnen afzienbare tijd de bouw van nog een nieuw Dc in Hoboken. Na de toespraken was er de officiële opening door de sprekers en werd een mooie gedenkplaat overhandigd aan de verantwoordelijke. Op haar beurt nodigde ze iedereen uit op de receptie die zeer verzorgd was met Cava, fruitsap, bier, wijn, lekkere koude en warme hapjes en er live muziek. Voor een zeer democratische prijs  waren er sugestieschotels en een dessertschotel.
Vanaf  14uur kon men een kijkje gaan nemen in drie bewoonde Serviceflats waaraan een kwis verbonden was. Zo stelde de heer en mevrouw Reyniers hun mooie flat open en gaven veel uitleg aan al de belangstellende met dank hiervoor.
Josée

René Bolens