Louisaland presenteert Salibonani en Arabella 25_02_2018

Zondagmiddag 14,00 uur  tijdens verschillende  workshops konden de kinderen samen, met Marjolein en Bert leren groenten snijden en lekkere soep maken. WC rolletjes werden  gekleurd en omgetoverd tot schudinstrumentjes, uit oude fietsbanden werden door de kinderen dan weer jongleerballetjes gemaakt, van een kartonnen doos maakten de kinderen een mooie woonwagen voorzien van poppetjes en diertjes en dan kon het circus beginnen. Ondertussen was het al 15 uur de kinderen haastten zich naar de theaterzaal voor de circus voorstelling Salibonani en Arabella.
‘Arabella’ is een magische voorstelling met veel muziek voor de kleinsten. Het publiek zit mee in het prachtige decor dat doet denken aan een mini-circus. De verrassende combinatie van muziek en belichting, poppen en toverkunst maakten van ‘Arabella’ een bijzondere theaterbelevenis voor klein én groot.
Na de voorstelling alle kinderen terug om van de lekkere soep te eten die door Marjolein en Bert tijdens de voorstelling verder werd klaargemaakt. En of het voor de kinderen smullen was.

Maurice Pandelaers