The Living Festival 13_07_2018

Mede reporter Patrick Daniels

Onder een stralende zon werd om 19uur het festival op gang geschoten door Ella deze bracht enkele bekende en minder bekende nummers ten gehore dat door het nog niet zo talrijk opgekomen publiek werd gewaardeerd.
Charlie Bit My Finger bracht vervolgens Rock muziek. De lead zanger was onvermoeibaar had blijkbaar geen last van de warmte en deed het publiek naar meer verlangen. Het werd stilaan donker  als Milo Meskens met zijn groep het podium betrad. De festival weide was ondertussen volgelopen. Milo Meskens en zijn musikanten brachten dan ook  prachtige muziek uit hun repertoire wat door het publiek op luid applaus werd onthaald. Als laatste gast voor deze avond werd Michael Shack aangekondigd. Deze speelde op zijn drumstel de pannen van het dak, met de prachtige lichteffecten erbij ging het publiek letterlijk uit de bol en wilde meer. Honderden mensen swingend en zingend op de muziek. Een prachtig einde op deze warme zomeravond.

Maurice Pandelaers