Prins Tom en de klachtenwijven 11_02_2018

Is een kinderopera waarvoor het verhaal geschreven is door Marnie Zschöckner in het duits en speelde ook zelf de prins. Het is vertaald door Christa Biesemans en speelde zelf met verve meerdere rollen o.a. het sabeltanddier, de bosklopgeest en één van de twee klachtenwijven. Prinses Séraphé werd ontvoerd door de twee klachtenwijven. Met veel verdriet in zijn hart gaat Prins Tom op zoek naar zijn geliefde prinses en hij trotseert de
Wolven, de Bosklopgeest de Elfen en uiteindelijk vind hij de twee klachtenwijven en ook zijn geliefde Prinses Séraphé.
De muziek werd geschreven door Floor Verschueren de accordionist van het trio muzikanten.
Het publiek jong en oud genoten ten volle wat aan het applaus was te horen.
Na de voorstelling kon iedereen nog genieten van een drankje en cakes.

Josée

René Bolens