Jackobond zingt Marva 10_12_2018

mede reporters: Via Lauwers en Josée Ceuppens

Jackobond vroeg aan Marva de toestemming om haar liedjes te mogen vertolken en Marva zei ja. Uit de vele hits koos Jackobond een mooie mix, en maakte er samen met haar band een fijne show met beelden en anekdotes uit Marva’s carrière. Marva was en is een echte zakenvrouw en haalde veel uit haar gadgets zoals kousen, glazen, drinktassen enz, Jackobond doet haar na.
Bij elke show plaatst Jackobond een hert als geluksbrenger, grote zaal, groot hert, kleine zaal, klein hertje.
Vele mensen uit het publiek kenden het repertoire en zongen luid mee. Jackobond kreeg dan ook een spontane staande ovatie. Na de show nam ze alle tijd om met iedereen een praatje te maken en de cd verkoop liep dan ook op rolletjes.

René Bolens