Tourné musicale 24_11_2017

Mede reporter: Brigitte Marien

In samenwerking met de seniorenraad en het cultuurcentrum van Hoboken, het Gravenhof, ging het programma  “Tournee Musical”  op vrijdagavond 24 november  van start  om 19 uur.  Zo kon je in 10 horeca zaken in het centrum een gratis optreden bijwonen  met onder andere  Little Jimmy, Bille D Barn, the Moonlovers, Helena Fontijn, Billy & Bloomfish, Cavemen , Academie ensembles, Few Bits en  het kwartet Jamouche.
Voor de gepensioneerden was er bij een consumptie in de meeste zaken bij het tonen van het armbandje van de seniorenraad een extra snoepje of kaasje.  Voor de jongeren was er een afsluitend feest in het jeugdhuis Joh met de Resident DJ’s. Voor de  liefhebbers van iets rustigere muziek  was er een slot show in het Gravenhof met de Revelaires tot 2 uur

Brigitte Mariën