Seniorenatelier Tentoonstelling 18_04_2017

Op dinsdag 18 april opende het Hobokens Seniorenatelier  reeds voor de 10 de keer haar jaarlijkse tentoonstelling. De opening werd gedaan door Kathelijne Toene de Hobokens districtsvoorzitter. Zij huldigde de voorzitter en stichter van het seniorenatelier François Vindevogel voor zijn jarenlange belangloze inzet om de leden te helpen iets mooi’s te verwezenlijken. Op zijn beurt heette François ook iedereen welkom, en  zette Griet één van de oudste leden in de bloemetjes daar zij voor iedereen steeds klaarstaat en een zeer gedreven lid is in de vereniging. Iedereen kon de mooie werken bekijken en uitleg vragen aan de makers. Nieuw dit jaar was dat geïnteresseerden konden inschrijven om op donderdag een les in boetseren te volgen. En net zoals vorig jaar waren er ook weer mooie kinderboetseerwerkjes te zien. De senioren consulente Petra zorgde voor een drankje en een hapje en er was ook een echt uiltje op bezoek samen met zijn vrouwtje en het genoot van de belangstelling.

Josée

René Bolens