And They Spoke in Anthems 16_11_2018

5 jaar na het unaniem bejubelde ‘June’ heeft And They Spoke in Anthems  een opvolger klaar: 'Money Time'. De wereld waarover hij zijn licht laat schijnen, verandert nu eenmaal sneller dan dat frontman Arne Leurentop kan schrijven. En wat hij schrijft komt ongeveer hierop neer: de wereld is om zeep, maar laat ons allemaal doen alsof er nog hoop is.

In producer Jan Chantrain  vond hij de ideale man om Money Time te kneden tot wat het nu is: een sprankelend, (mee)slepend plaatje dat soms groovet, en soms opzettelijk niet, met teksten die ertoe doen, openbloeiende refreinen en meer sferen dan er manen rond Jupiter zijn.

Live gebracht in zaal Novonov door Leurentop samen met Maarten Flamand (The Antler King / Elefant) en Jan Dhaene (Ansatz der Machine).

Patrick Daniëls