Wandelzoektocht"Met Nello en Patrasche op stap" Prijsuitreiking 27_10_16

"Nello's droomgenootschap" is een v.z.w. die tot doel heeft de bekendheid van het verhaal van Nello en Patrasche in Vlaanderen en ver buiten de landsgrenzen uit te breiden.
In dit kader organiseerde het genootschap in samenwerking met het district Hoboken een wandelzoektocht.

Donderdag 27 oktober 2016, op kasteel Sorghvliedt, werden de prijzen aan de winnaars uitgereikt. Hierbij waren alle deelnemers uitgenodigd.

Dhr. Koen Raets, schepen van cultuur, leidde de feestelijkheid in.
Hij benadrukte het belang van vriendschap en trouw, zoals in het verhaal tussen Nello en zijn hond Patrasche.
Deze twee figuren zullen ook een hoofdrol gaan spelen op de komende kerstmarkt in Antwerpen: er zal een stand zijn, die volledig gewijd is aan het verhaal. Er zal tevens een nieuw beeld onthuld worden.

Hierna werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de kinderzoektocht.
Jammer genoeg was maar één jongedame aanwezig nl. Ella Koenegrachts.

Dan was het tijd om, samen met dhr. Fons Verschaeren, de vragen van de wandelzoektocht te overlopen. De juiste antwoorden werden gegeven en er werd uitgelegd waarom sommige antwoorden als foutief werden beoordeeld.

Zo werd stilaan het hoogtepunt bereikt: de uitreiking van de prijzen. De volgende deelnemers mochten een pakketje uit de handen van Daisy de Maere in ontvangst nemen:

Kris van Honste, Kelly Delsupehe, Arlette Hermans, Robert Cools, Carina Van Laarhoven, Ronald Verreydt, Hilde Heylen, Marie Jeanne Van Hauwaert, Gust Versmissen en François Rens.

Na een slotwoord van dhr. K.Raets, was er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. 


Vera Lauwers