Kerstfoor voor kinderen 04_01_2019

Op 4 januari was er in het cultureel centrum, het Gravenhof, de nieuwjaarsfoor voor kinderen tot 12 jaar. Zij konden zich gaan amuseren in de voor en in de namiddag.  Ze werden verwelkomt door de jeugddienst en konden meteen een cadeautje blindelings kiezen. Ze konden zich laten schminken en spelen op leuke activiteiten zoals ringen over pinguïns gooien, balletjes boven een luchtkasteel laten zweven enz.

Een wel erg speciale workshop was deze waarbij je zelf een bestaande tekening mocht inkleuren waarna in gescand werd met een iPad en dan. Kon je te tekening tot leven brengen. Elk kind kon ook een gratis warm wafeltje, met of zonder slagroom afhalen aan de keuken.

De ouders en of grootouders die de kinderen vergezelden konden zich aan de bar van een drankje voorzien.

René Bolens