Terug naar alle evenementen

Lukas Lelie

In ‘Ik doe mijn best’ kijkt Lukas terug op de jongen die hij was: een dikkertje met een passie voor fretten. Geen verfijnd of hoogstaand voedsel, maar véél. Ingrediënten. Als kind al maakte hij er een sport van de verstopte koekjes in huis altijd terug te vinden. De enige sport waar hij ooit goed in was, overigens.

Maar zoals een zelfbewuste jongeman doet, kijkt Lukas ook naar de man die hij intussen geworden is: een (iets minder) dikke, die langzaam aan de banden met thuisfront doorknipt. Koken doet hij zelf, als het maar snel gaat. Na ettelijke pogingen en vele jaren proberen, haalde hij eindelijk zijn rijbewijs. Zijn was brengt hij nog naar de mama en een lief heeft hij nog niet, maar dat zal wel snel komen nu hij bekend staat als een grappige kerel. Hoop doet leven. Hij doet zijn best.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Sander VDV, een jong comedian die taboe noch cliché schuwt. Hij kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden. In 2014 stond hij in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en was hij het vaste voorprogramma van Gunter Lamoot.

Eerdere gebeurtenis: 31 oktober
MARIACHI RELOADED + AFTERPARTY Cockerill's
Latere gebeurtenis: 4 november
Hoboken in de grote oorlog