Back to All Events

MARIACHI RELOADED + AFTERPARTY Cockerill's

Georganiseerd door WWW.gravenhof.org

Vergeet Halloween, vier de Día de los muertos, het kleurrijke Mexicaanse dodenfeest. Zoals de naam al suggereert, is Mariachi Reloaded een complete heruitvinding van het traditionele Mexicaanse Mariachi genre. De multi-culturele samenstelling van Mexicaanse, Hondurese, Cubaanse en Belgische bandleden zorgt ervoor dat je niet het gebruikelijke “Cielito Lindo' Of 'La Malageña' geserveerd krijgt.

Elke set is even eclectisch als de bezetting belooft: ze springen snel van het ene ritme naar het andere, beginnen een nummer mariachi style, gaan over naar reggaeton en eindigen met een funk groove. Mariachi Reloaded brengt la fiesta naar JOU! We dagen je uit om ons bij te benen!

OPGELET: dit is een staand optreden. Live muziek

Prijs: 

Kansentarief : 2 euro
Voorverkoop: 6 euro
Kassa: 8 euro
Extra
Deuren om 20 uur, start optreden om 20.30 uur.


Earlier Event: October 27
Hoboken in de grote oorlog
Later Event: November 3
Lukas Lelie