Back to All Events

Polderborrelwandeling 13_01_2019

Winterwandeling en Nieuwjaarsdrink in de Hobokense Polder

Traditioneel wandelen we het nieuwe jaar in in ons eigen natuurgebied de Hobokense Polder. Het is bovendien een mooie gelegenheid om mekaar onze beste wensen voor een mooi en natuurvriendelijk 2019 over te brengen.

Praktisch:
We komen samen op de parking van United Caps, Schroeilaan 15 te Hoboken om 14 u en wandelen met natuurgidsen Danny en Wim een tweetal uurtjes in de winterse Polder. We eindigen onze wandeling weer op de parking, waar we je laten genieten van een Nieuwjaarsborrel en heerlijke hapjes, bereid door Polderjuffers Frieda, Hedwig en Ria.
Einde: omstreeks 17 u.
Graag een seintje aan Ria Thys, GSM-nummer 0476 33 79 36, ten laatste 11 januari. Zo kunnen we de hoeveelheid verwennerijtjes bepalen. Heel welkom!