Back to All Events

Nieuwjaarsreceptie Wij wensen u een sprankelend 13_01_2019

Nieuwjaarsdrink | Kasteel Sorghvliedt
Hoboken zet het jaar feestelijk in met een gezellige Nieuwjaardrink voor het kasteel Sorghvliedt. Kom genieten van een warm drankje en streekproducten. Combo Parhasard zorgt op het bordes van het kasteel voor de muziek.

Kindereceptie | Orangerie
Ook de jeugddienst staat paraat op de nieuwjaarsreceptie in de orangerie van het Sorgvliedt park. Breng je bengeltjes mee zodat ze geëntertaind kunnen worden terwijl de ouders een glaasje klinken op het nieuwe jaar. Er zal een suikerspin zijn, alle kinderen krijgen een lekker sapje en er zullen nog heel wat kermisattracties zijn voor alle leeftijden.

Magische performances | Belvedère Park Sorgvliedt
Stadsdichter Maud Vanhauwaert toverde de Belvedère in Park Sorgvliedt om tot 'Het Kleinste Museum Ter Wereld Met Weliswaar De Langste Naam'. Het komende anderhalf jaar nodigt zij verschillende artiesten uit, met wie ze in een creatieve dialoog gaat. Haar eerste gast is theatermaker en mentalist Kurt Demey. Op 13 januari tussen 15 en 18 uur toveren zij in en rond het Kleinste Museum een aantal magische performances en woordeloze gedichten uit hun hoed.

genre

prijzen

  • GRATIS

locatie

  • Park Sorghvliedt

  • Marneflaan z/n

  • 2660 Hoboken

Earlier Event: January 6
Driekoningenwandeling 06_01_2019
Later Event: January 13
Polderborrelwandeling 13_01_2019