Back to All Events

Driekoningenwandeling 06_01_2019

HIEP HIEP HIEP HOERAAAAA! De Gidsenwerking blaast tien kaarsjes uit. Bij een verjaardag, krijgt de jarige soms een kroon op het hoofd. Maar de gidsen pakken het een beetje anders aan. Zij willen voor hun feestjaar graag gekroonde hoofden op het fort ontvangen. Het feest van Driekoningen lijkt dan ook dé uitgelezen gelegenheid om het verjaardagsfeest op gang te trekken. Op 6 januari 2019 gaat een speciale Driekoningenwandeling door voor gezinnen met kinderen. Vertrekpunt is als steeds het houten huis aan de Schansstraat nr. 7. Voor kinderen in koningsoutfit-met-kroon-en-ster is er na de wandeling een lekkere verrassing in de kantine. Gratis, maar graag even vooraf aanmelden.

Waar: Fort 8 Hoboken
Hoofdfrontweg
2660 Hoboken

Wanneer: zondag 6 januari 2019 van 14:00 tot 17:00

Earlier Event: December 21
Mooneye 21_12_2018