Back to All Events

Bohemian Rhapsody Cast: Rami Malek, Mike Meyers en Aiden Gillen 06_09_2019

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Deze film won een prijs voor: beste acteur, beste montage, beste geluidsmontage en beste geluidsmixing.

Regie: Bryan Singer

Vrijdag 06 september om 14 uur en om 20 uur

genre

prijzen

  • Kassa: 5 euro

  • Kansentarief: 2 euro

  • Voorverkoop: 4 euro

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken