Back to All Events

Humo's Comedy Cup Op toer Debuut Amelie Albrecht 8/11/2017 The Joker Antwerpen 07_09_2019

De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. Na vijf voorrondes werd er in december 2018 een nieuwe finale betwist. Amelie Albrecht kwam als winnares uit deze spannende finale. Dit najaar tourt een top line-up van de drie finalisten langs de culturele centra. Jasper Posson, Sander VDV en Amelie Albrecht worden bijgestaan door ervaren MC Seppe Toremans.

Een greep uit de winnaars van het verleden: Jens Dendoncker, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen zijn dit één voor één klinkende namen, dus heeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg nodig?

genre

prijzen

  • Kansentarief: 2 euro

  • Kassa: 12 euro

  • Voorverkoop: 10 euro

locatie

  • Gravenhof

  • Louisalei 7

  • 2660 Hoboken