Paasontbijt 02_04_2018

Rene Bolens, Josée Ceuppens

Op paasmaandag organiseerde  Inés, van “happiness”  en haar team, een paasontbijt voor de mensen in de wijde omgeving in het schooltje van de Romestraat.  Het ontbijt was tip top in orde,  iedereen kon naar hartenlust zijn buikje vullen met allerlei lekkers. De paashaas verstopte voor de kleinsten lekkere paaseitjes op het speelpleintje en die werden verzamelt in mooie kleine huisdoosjes. Daarna waren de groteren aan de beurt met een echte zoekactie in de omgeving van de school. Ook moesten ze onderweg letters zoeken en hiermee een woord vormen. Iedereen vond het woord “Konijn”. Toch vergaten ze terwijl niet om eitjes te zoeken, geholpen door grote zus, broer en ja zelfs hier en daar  hielp mama of papa ook wel een beetje. De eitjes werden nadien verzamelt en alle kinderen gingen naar huis met een mooi gevuld paasmandje.
Vele ouders hopen dat dit een jaarlijkse traditie wordt.

René Bolens