Sporen van de Groote Oorlog 01_10_2016

Op 1 oktober werd er in het binnenfort van fort 8 de vernissage gehouden van de tentoonstelling “Sporen van de Groote Oorlog”, met foto’s van Artist in Residence Frank Lambrechts. Vera Caremans verwelkomde de gasten en gaf een overzicht van het werk van haar fortwerking en dankte haar medewerkers en sponsors. Daarna volgde Peter Hoste met een boeiend maar pakkend verslag over wereldoorlog 1 en de tentoonstelling werd officieel geopend  door cultuurschepen Koen Raets. Nadien volgde er een lekkere  receptie verzorgt door beenhouwer Thijssens opgeluisterd door het optreden van de Belgian Blend Pipe Band. De tentoonstelling loopt nog door tot en met 11 december . Op 2 oktober Was er Brialmontmartre, in het fort 8, spijtig genoeg was er zeer weinig belangstelling van zowel hobbyisten als van bezoekers alhoewel het fort team had gezorgd voor fijne plaatsen om tentoon te stellen en was er muziek van de coverband Eilish Skanks Rusty Blue Fresh.
Josée

René Bolens