Louisaland 25_09_2016

Louisaland is telkens weer een feest.  Er kan worden geknutselt, film bekijken en naar mooie verhaaltjes geluistert worden. Buiten werd een korte circusact getoont. Dit keer was er in de zaal toneel: een mooi verhaal over twee zeemeerminnen die op een eiland aanspoelen en hier vele nieuwe dingen ontdekken. Met een beetje angst voor het onbekende en veel plezier in het vinden van nieuwe dingen dat ze uiten in gelach en gezang zonder wooden.  Een maamma zei dat ze al verschillende toneeltjes gezien hebben maar dat dit het allermooiste was.  De koning liet de kinderen een mooie tekening kleuren waaruit hijzelf later enkele winnaars koos welke vrijkaarten kregen voor gans de familie voor de volgende Louisaland.
Vaak geven ouders hier een verjaardagsfeest voor hun kind en vriendjes. Reactie van de mamma : het is plezant om hier een feestje te geven,. De kinderen kunnen hier van alles beleven en voor ons is het ook gemakkelijk.
Volgende Louisaland is op 23 oktober.
Josée

René Bolens