Camping Louisa 10_08_2016

Medereporter: Thierry Hoornaert

Het voorprogramma werd verzorgd door Walter Broes & The Mercenaries. Walter, zanger, gitarist en songschrijver van the Seatsniffers is nu helemaal terug met deze nieuwe band, samen met Bas Vanstaen (Eastville Sinner, ex-the Baboons) op bas, en Lieven Declercq (Internationals) op drums.

Daarna was het aan Mike Sanchez om de toon aan te geven: dit voormalige lid van de legendarische Big Town Playboys (UK) staat wereldwijd bekend als een begenadigd pianist, zanger, én een uitstekende showman. Naast een ‘Big Town Playboy’ was Mike Sanchez ook jarenlang lid van Bill Wyman's Rhythm Kings. Voor deze gelegenheid werden Mike, Walter & the Mercenaries bijgestaan door saxofonist & eveneens ex-‘Seatsniffer’ Roel Jacobs.

De avond werd afgesloten met de doldwaze comedyact 'Ernesto Magnifico'.
Ernest The Magnifico is de charmante, Australische Chippendale onder de stuntmannen:
"Levensgevaarlijke" stunts, acrobatiek, slapstick, een pogo-stick en power-race-auto en bovenal hilarische humor in een show om nooit te vergeten.
Volgende week wordt het weer veelbelovend met o.a. het optreden van Eva De Roovere & band. 

René Bolens