Camping Louisa 03_08_2016

Bang afwachten was het voor de organisatoren van de camping met de aanhoudende regen, voor de eerste editie. Het podium , de bar de muzikanten, de eettenten waren klaar om te starten en omstreeks 20u begonnen toch enkele moedige mensen op te dagen en ja een kwartiertje later werd het even droog en het volk kwam tevoorschijn.
Deze eerste camping werd er één met veel blues, country en folkmuziek.
Als opwarmer Howlin Wim&Little Chris met een mix van country en blues en als hoofdact de Amerikaanse groep Reverend Peyton’ Big Damn. De groep werd gevormd door Reverend Peyton met gitaar, zijn vrouw op wasbord en zijn broer op de snare drums. Tijdens hun optreden werd het droog en de zon liet zich even zien met een regenboog. Op hun wereld tournee hielden ze even halt in België voor een éénmalig optreden en dit op de camping. et publiek was zeer tevreden. Wegens de regen werd de vuuract verschoven naar een latere editie. 
Josée

René Bolens