Camping Louisa 4 / 24_08_2016

Medereporter: Vera Lauwers

Afgelopen woensdag vond de laatste “Camping Louisa” van deze zomer plaats.
Jammer, want we zullen de vakantiesfeer en de gezelligheid van dit evenement weer een jaar moeten missen. Maar de afsluiter van dit jaar was een knaller van formaat, eentje om te onthouden!
Pascal Braeckman( geluidsman en tevens steun en toeverlaat van Tom Waes in Tomtesterom, beste vriend van Wim Opbrouck in Beste Vrienden en ook van dienst in Wauters versus Waes) heeft zijn oude liefde ,discobar PIGBAG ARMY, nieuw leven ingeblazen.
Oude rotten in het vak zoals Axl Peleman, Jan Van Eycken( De Kreuners) en Pascal zelf, delen het podium met jong volk Howie Dunham akka Buzz en niet te vergeten de charmante Eline De Munck met een klok van een stem.
Het zal dus niet verbazen dat bij het optreden de vlammen van het podium spatten, soms ook letterlijk. Want ook het showelement werd niet vergeten!
Vele nummers uit de jaren ’90 passeerden de revue en naarmate de avond vorderde, werd er stevig gerockt en bereikte het optreden zijn hoogtepunt.
De circus voorstelling was  van de groep "Da Stoelt Circolito" die met  tien gemotiveerde meisjes en jongens een mooie acrobatische show brachten.
De talrijke bezoekers waren wild enthousiast.
Het smaakte alleszins naar meer ……….volgend jaar!

René Bolens