Hoboken musiceert 01_06_2014


Na een spetterende zaterdagavond vol met muziek konden de leerlingen , onder leiding van hun docenten, van de Academies muziek /woord  Hoboken en Wilrijk, de dag nadien gebruik maken van het groot podium  om hun muzikale examen af te leggen.
Zij werden beoordeeld door een "Mysterie" vakjury , die aanwezig was tussen  het  publiek,op hun muzikale  prestatie en podiumevaring.
De jonge leerlingen van de klassen A & B,  van  beide Muziek academies , brachten onder meer Colour My World(Tony Hatch & Jackie Trent ) - Opzij, Opzij ,Opzij ( Herman van Veen)  e.a. en met "IK HOU VAN U" (Noordkaap )  brachten zij het publiek in beweging
De  welbekende Hobokense concert band " De Schelde Zonen "  gaf  tenslotte nog  een  prachtig concert  met  o.a. bekende tonen van film muziek zoals  van Indiana Jones  "raiders of the lost ark",  om zo dit Hobokens muzikaal weekend af te sluiten .

Willy VerbovenPuntstudio Hoboken