TINE REYMER 23_05_2018

Vrijdagavond, 23 maart 2018, waren er heel wat mensen afgezakt naar het gezellige zaaltje Novonov om te komen luisteren naar de warme, rijke stem van Tine Reymer. Ze werd die avond bijgestaan door 2 achtergrondzangeressen, An Vanderstighelen en Loesje Maieu.
Tine kwam die avond een aantal nummers uitproberen voor een nieuw album. Het waren songs, die recht uit het hart kwamen, eerlijk en puur.Soms klonken ze melancholisch, breekbaar haast, maar soms waren ze ook levendig en bijna spannend.
Elk lied werd kort ingeleid, zodat de toehoorders gemakkelijk konden meegaan in de opgeroepen sfeer. En sfeer was er, een intieme huiskamersfeer.
'Ik vind acteren heel fijn, maar mijn hart ligt bij muziek!', zei Tine ooit in een interview en dat heeft het publiek heel duidelijk kunnen merken.

Annie Poelmans