De week van de senior. Garry Hagger in Lichtenberg. 22_11_2018

In het woonzorgcentrum Lichtenberg trad tijdens de week van de senior op donderdag 22 november Gert Vanderhaeghe op. Een Vlaamse zanger uit Tielrode, waarschijnlijk beter gekend onder zijn artiestennaam ’Gary Hagger’.

Met zijn krachtige stem bracht hij van bij het eerste nummer de senioren in vervoering. Hij zong heel wat nummers uit zijn album ‘Jukebox’. Een verzameling van liederen uit de jaren ’60 en ’70, die Garry vroeger meezong en waarop hij nu een Nederlandse tekst zette. Allemaal heel gekende nummers dus voor de talrijk aanwezige senioren van o.a. Nat King Cole, Umberto Tozzi, Engelbert Humperdinck, … . Er werd dan ook duchtig meegezongen en meegeklapt.

Bij ‘Allermooiste’, een vertaling van ‘This is the moment’ van René Froger, kon niet iedereen het droog houden. Ja, dat effect heeft muziek soms op de mens. Maar evengoed maakten de traantjes snel plaats voor uitbundig gedans en gezwaai met de armen bij de vrolijkere nummers.

Garry Hagger , een top entertainer, wist zo alle harten van zijn publiek zonder problemen te veroveren en de senioren zullen  zeker nog een hele tijd nagenieten van dit schitterend concert!

 

Annie Poelmans