Camping Louisa 30_08_2017

Mede reporter René Bolens

Met denderende muziek gebracht door the Hoboken All Srars Band en Axl Peleman, bijgestaan door Eric Baranyanka, Iris van Straten, Tom Lodewycks, Silke, Helena Fontyn en alle muzikanten werd 10 jaar CAMPING LOUISA feestelijk afgesloten.
Muzikanten, zangers en zangeressen haalden voor deze avond nog is alles uit de kast en gaven het beste van zichzelf voor het talrijk opgekomen publiek, ondanks het mindere weer. De menigte was al vlug in de stemming en vonden het nodige ritme en ambiance. De sfeer zat er snel in.
Ron Jalual had voor deze avond weer iets bijzonders bedacht. Geen zeepbellen deze keer, maar wel verrassend. In een cirkel hingen wel honderd brandende kaarsjes, als je binnen in de cirkel ging en een bril opzette zag je iets merkwaardigs ongewoons wat zonder bril niet merkbaar is. Je moest dit gewoon zien !!!
De mensen van de drank en eetkraampjes zorgden ervoor dat de inwendige mens ook niets te kort kwam.
Het eten was dan ook lekker en werd door velen gesmaakt.
Camping Louisa doe zo voort op weg naar de volgende 10 jaar.

Maurice Pandelaers