Nello Feest! 02_06_2019

Foto’s: Annie, Thierry, René
Tekst: Annie

De leden van de vzw Nello’s Droom Genootschap organiseerden op 2 juni 2019 in samenwerking met het district Hoboken een Nello Feest! in het Gravenhof.  Er was heel wat te doen in de tuin voor jong en oud: voorstellingen (o.a. de leeuwendans), workshops (o.a. origami, vliegers maken, kersenbloesems stempelen) en demonstraties (o.a. jiu jitsu). Hapjes en drankjes waren uiteraard ook voorzien op dit familiefeest.

Een vertelrecital in de zaal kon rekenen op grote belangstelling, niettegenstaande het warme weer.

Het ontroerende  verhaal van Nello en Patrasche werd daar in een bewerking van Linda Wouters door haarzelf voorgelezen en omkaderd door pianomuziek , geschreven en gespeeld door Nicole De Paepe. Mooi was het om het hele verhaal nog eens te laten horen aan de vele aanwezigen en positief was ook dat door dit initiatief een samenwerking plaatsvond tussen 2 verenigingen van Hoboken, want de vergezellende beelden werden gemaakt door de leden van Puntstudio Hoboken vzw .

Nello Feest! was een feest voor alle aanwezigen!!!

Puntstudio Hoboken