Hoboken smult 22_06_2019

In het woonzorgcentrum Lichtenberg maakten alle centrumleiders van de dienstencentra’s; Klein Heide, Portugese Hof, Groen Zuid, Victor De Bruyne en wzc Heydehof zich op om alle mensen van Hoboken en anderen om de dienstencentra’s te promoten.

Alles verzamelde zich in de grote tuin, vele kraampjes en een tombolakraam.

De mensen zaten beschut tegen de zon onder witte tenten.

Steven DE Lelie zorgde voor de muzikale omlijsting met ondermeer Mitta van der Maat, Steven zelf, Cathy Petit met allerlei bekende liedjes, en haar man voorzag de wijnliefhebbers met wijnen van het wijnhuis QUE-VIN.

Er was ook nog het optreden van de Bekende Mireille Vaessen die gaf weer het beste van zichzelf met allerlei covers, voor ieders wat wils.

Er waren lekkere hapjes zoals frietjes, en proevertjes van Varkenswangetjes, Paling in t’groen en tongrolletjesgemaakt door de koks van het zorgbedrijf, en de mensen van de dienstencentrums boden heerlijke coctails aan, dit alles aan democratische prijzen.

René Bolens