Talent werkt 18_05_2016

Was een jobbeurs georganiseerd door formaat, district Hoboken en cultuurcentrum Gravenhof. De verschillende bedrijven en genodigden werden verwelkomt door Koen Raets, schepen van cultuur,  gevolgd door Marc Van Peel, schepen voor haven, industrie en werk. Zij bevestigden dat het goed was om zulke beurs te organiseren opdat de jonge werkzoekende zo de kans krijgen om in contact te komen met allerlei bedrijven. Zij kregen zo tips en tricks  om hun mogelijkheden te leren kennen op de arbeidsmarkt. De jongeren konden deelnemen aan technische workshops bij de talentenfabriek en inlichting vragen over solliciteren bij de bedrijven. De aanwezige bedrijven waren B post, Politie, de lijn, spoorwegen, Vinci energy, Defensie, Ikea en interim-bureaus die allemaal kleine gadgets bij hadden voor de belangstellende. 
Josée

René Bolens